Hulp bij Internet Bankieren

Heeft u hulp nodig bij Internet Bankieren, bijvoorbeeld met inloggen? Of heeft u een andere vraag? We helpen u graag op weg. Lees hieronder de antwoorden op veelgestelde vragen of bekijk handige instructievideo's.

hulp nodig bij Internet Bankieren

Inloggen in Internet Bankieren

Hulp bij Internet Bankieren

Veiligheid

Betalen

Overige onderwerpen

Beleggen

Vragen over Beheer en Tools in Internet Bankieren

• Waar vind ik 'Beheer' in Internet Bankieren?

Log in in Internet Bankieren met uw identificatiecode of e.dentifier. U ziet uw rekeningoverzicht (Mijn rekeningen). Bovenin het scherm ziet u 5 tabs. De 4e tab is Beheer. Op dit scherm kunt u uw producten, persoonlijke gegevens, adresboek, betaalprofiel en bevoegdheden inzien en wijzigen.

• Waar vind ik 'Tools' in Internet Bankieren?

Log in in Internet Bankieren met uw identificatiecode of e.dentifier. U ziet uw rekeningoverzicht (Mijn rekeningen). Bovenin het scherm ziet u 5 tabs. De 2e tab is Tools. Op dit scherm vindt u een verwijzing naar overige producten en kunt u uw bij- en afschrijvingen en Financieel Jaaroverzicht downloaden.

Vragen? Bel ons op werkdagen van 7 tot 23 uur en in het weekend van 8 tot 23 uur.

0900 - 9216 (uitleg belkosten)

Weet u precies wat u besteedt?

Meer controle op uw geld met Grip

Met Grip weet je precies wat je per maand aan koffie uitgeeft

Een kop koffie to go, een lunch in de stad of een extra zak chips in uw boodschappenmand. Naast uw vaste lasten kunnen de kosten van kleine uitgaven snel oplopen. Met de Grip app weet u precies waar uw geld naartoe gaat en houdt u de controle.