Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Afspraak maken: Hypotheek Zelf Regelen

Plan direct uw afspraak

  • Vaste hypotheekcoach die u helpt bij uw aanvraag
  • Makkelijk digitaal aanvraagproces
  • U betaalt alleen afhandelingskosten

Wat wilt u zelf regelen?

Wilt u een bestaande hypotheek wijzigen?

In Internet Bankieren of via de ABN AMRO app bekijkt of wijzigt u makkelijk uw hypotheek. U ziet in uw hypotheekomgeving wat uw mogelijkheden zijn.

Naar uw hypotheekomgeving

Hoe gaat het verder?

Hypotheek Zelf Regelen

Bij het zelf regelen van uw hypotheek is het verplicht om de Kennis- en Ervaringstoets te doen. Zo ontdekken we of u genoeg weet van hypotheken en of u de risico's kent die u kunt lopen. Bekijk het stappenplan en lees meer informatie over het zelf regelen van uw hypotheek

Toch liever hypotheekadvies?

Na het oriëntatiegesprek weten we uw persoonlijke situatie en mogelijkheden. U krijgt een financiële oplossing die bij u past en ontvangt een adviesrapport. Wij houden rekening met financiële risico’s in geval van inkomensdaling. En adviseren u of en hoe u deze risico’s kunt beperken.

Veelgestelde vragen

Als u kiest voor Hypotheek Zelf Regelen dan betaalt u niet voor hypotheekadvies. Wel betaalt u afhandelingskosten. Dit zijn de kosten die gemaakt worden voor het afsluiten van uw hypotheek. Dit is een vast bedrag. Hoe hoog de hypotheek is die u afsluit, heeft dus geen invloed op de kosten. U kunt uw hypotheek zelf regelen vanaf € 600.

Liever hypotheekadvies? Overstappen kan op ieder moment in het proces. Onze adviseurs staan dan klaar om u verder te helpen.

Het zelf afsluiten van een hypotheek is niet niks. Het is belangrijk dat u zeker weet dat u genoeg weet over hypotheken om belangrijke keuzes rondom de financiering te maken. Daarom is het verplicht om de kennis- en ervaringstoets te doen. Dat geeft u en ons meer zekerheid.

Samen met de hypotheekcoach bespreken jullie tijdens de eerste afspraak wat uw wensen zijn en of Hypotheek Zelf Regelen iets voor u is. En als u tussendoor vragen heeft staan onze hypotheekcoaches altijd voor u klaar. Liever hypotheekadvies? Overstappen kan op ieder moment in het proces.

Kunt u het antwoord op uw hypotheekvraag niet helemaal vinden? Of heeft u gewoon een korte hypotheekvraag? Dat snappen we.  Stel daarom uw vraag via de chat . Zo heeft u snel antwoord.