Naar de navigatie Naar de inhoud

Rekening openen inclusief Internet Bankieren

Wij komen naar u

U heeft nog geen betaalrekening en u wilt die openen vanuit huis? Als u het online aanvraagformulier invult, komt een medewerker van AMP Logistics bij u langs om uw identiteitsgegevens te controleren. Is alles in orde, dan openen wij binnen 1 week een betaalrekening voor u.

U komt naar ons

Wilt u een betaalrekening openen op een bankkantoor? Gebruik dan het online afspraakformulier. In dit formulier kunt u aangeven wanneer en naar welk bankkantoor u wilt komen. Wij bellen u vervolgens terug om uw afspraak te bevestigen.

Beoordelingen van klanten

Wilt u een spaarrekening openen?

Wilt u ook sparen bij ABN AMRO? Bekijk onze spaarrekeningen.

Zakelijke rekening voor ondernemers

Startende ondernemers krijgen het eerste jaar gratis Internet Bankieren én gratis betalingsverkeer.  Een rekening maakt bij ABN AMRO altijd deel uit van een betaalpakket.

Heeft u al een betaalrekening?

Heeft u al een betaalrekening, maar nog geen betaalpakket? Bekijk dan onze betaalpakketten en lees meer over de voordelen.

Extra betaalrekening aanvragen

Wilt u een extra betaalrekening aanvragen? Dat kan nu heel eenvoudig via Internet Bankieren. Hiervoor logt u in met uw e.dentifier of identificatiecode.

Hulp nodig? Bel met een van onze medewerkers. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.

0900 - 00 24 (uitleg tarieven)

Gratis zonnebril bij Pinsparen

Wegens succes verlengd! Op=op

Vrouw draagt gratis zonnebril

Geld uitgeven doen we allemaal. Sparen niet altijd. Wilt u toch een leuk extraatje? Met Pinsparen spaart u elke keer een beetje als u pint. Als u nu begint met Pinsparen, krijgt u alvast een extraatje van ons: een mooie zonnebril.

Volg ons via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Volg ons via Google