Naar de navigatie Naar de inhoud

Bankrekening openen

Al een betaalpakket vanaf € 1,40 per maand

 • Overstappen zonder zorgen

 • Keuze uit 3 betaalpakketten

 • Bankrekening openen waar en wanneer u wilt

Dame betaalt met bankpas van haar Privérekening
 
Keuzehulp betaalpakket_icoon

Binnen 3 vragen weet u welk betaalpakket bij u past

Of u nu wilt sparen of betalen. Bij ABN AMRO is er altijd wel een betaalpakket dat bij u past. Wilt u snel ontdekken welk betaalpakket het beste bij uw wensen aansluit? Maak dan gebruik van de keuzehulp.

 

Samen een bankrekening openen

Wilt u een bankrekening openen voor u samen? Kies eerst uw betaalpakket. Tijdens de aanvraag kunt u kiezen om het pakket op 2 namen aan te vragen. Lees meer over een gezamenlijke rekening.

Bankrekening voor uw kind

Wist u dat we voor kinderen tot 18 jaar een speciale bankrekening hebben? Met deze bankrekening kan uw kind betalen én sparen. Lees meer over het openen van een Jongerengroeirekening.

Keuze uit 3 betaalpakketten

Als u bij ons een betaalrekening opent, doet u dat in een betaalpakket. Dan heeft u alle producten in 1 pakket. En dat is voordeliger voor u dan losse producten. Maak uw keuze uit 1 van de 3 betaalpakketten. Voor studenten is er het gratis Studenten Pakket.

betaalgemak standaard betaalgemak standaard
 • Budget betaalpakket
 • Vanaf € 1,40 per maand
 • Aanvragen met smartphoneDirect aanvragen meer informatie
betaalgemak extra betaalgemak extra
 • Compleet betaalpakket
 • Vanaf € 3,15 per maand
 • Inclusief Credit Card
Direct aanvragen meer informatie
betaalgemak max betaalgemak max
 • Luxe betaalpakket
 • Vanaf € 5,80 per maand
 • Inclusief 2 Gold Cards
direct aanvragen meer informatie

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een pakket? Gebruik de keuzehulp.

Bankrekening openen waar en wanneer u wilt

Rekening openen met smartphone_icoon

Met uw smartphone

Open eenvoudig een BetaalGemak Standaard Pakket via uw smartphone. BetaalGemak Standaard is een compleet betaalpakket met een betaalrekening, betaalpas en Internet- en Mobiel Bankieren. Tijdens het aanvraagproces krijgt u uw nieuwe rekeningnummer al te zien.

 
Rekening openen thuis_icoon

Gewoon bij u thuis

U kunt zelf kiezen waar en wanneer u een bankrekening wilt openen. Bijvoorbeeld bij u thuis of in een lunchroom. U bepaalt. Kies uw betaalpakket en vul het aanvraagformulier in.

 
Rekening openen op kantoor_icoon

Op een bankkantoor

U kunt eenvoudig online een afspraak maken bij een van onze bankkantoren. Vul het formulier in en geef aan naar welk bankkantoor u wilt komen. Wij bellen u terug om de afspraak te bevestigen en een tijd af te spreken.

 

Overstappen zonder zorgen

Wilt u overstappen naar ABN AMRO? Met de gratis Overstapservice is dat zo gedaan. Wij geven uw nieuwe rekeningnummer door aan al uw incassanten. Dat scheelt u weer een hoop tijd. Handig: bij ABN AMRO kiest u zelf een pincode. U kunt dus gewoon dezelfde pincode blijven gebruiken. Vraag een betaalpakket aan en kies tijdens de aanvraag voor de Overstapservice.

Vrouw kan ontspannen na het lezen van de tips voor financiele rust
 

Haal alles uit uw betaalpakket met onze gratis apps

Haal nog meer gemak uit uw betaalpakket met onze hoog gewaardeerde apps. Zo krijgt u bijvoorbeeld meer inzicht in uw uitgaven, ontvangt u alerts en bekijkt u uw saldo zonder in te loggen. De apps zijn geheel gratis en eenvoudig te downloaden.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Weet u precies wat u besteedt?

Meer controle op uw geld met Grip

Met Grip weet je precies wat je per maand aan koffie uitgeeft

Een kop koffie to go, een lunch in de stad of een extra zak chips in uw boodschappenmand. Naast uw vaste lasten kunnen de kosten van kleine uitgaven snel oplopen. Met de Grip app weet u precies waar uw geld naartoe gaat en houdt u de controle.