Naar de navigatie Naar de inhoud

Bankrekening openen inclusief Internet Bankieren

BetaalGemak Pakket vanaf € 1,40 per maand

  • Keuze uit 3 pakketten

  • Altijd inclusief betaalpas, Internet- en Mobiel Bankieren

  • Wij komen naar u toe

Dame betaalt met bankpas van haar Privérekening
 

Voor al uw bankzaken

Of u nu wilt sparen, betalen, lenen of een hypotheek of verzekering wilt afsluiten. Bij ABN AMRO heeft u alles onder een dak. Zo heeft u al een compleet BetaalGemak betaalpakket vanaf € 1,40 per maand. Regel al uw bankzaken 24/7 via de Mobiel Bankieren app, met Internet Bankieren, telefonisch of via een bankkantoor.

Overstappen zonder zorgen

Wilt u overstappen naar ABN AMRO? Met de gratis Overstapservice is dat zo gedaan. Uw betalingsverkeer wordt gratis omgezet. Wij geven uw nieuwe rekeningnummer door aan al uw incassanten. Handig: bij ABN AMRO kiest u zelf een pincode. U kunt dus gewoon dezelfde pincode blijven gebruiken. Vraag een betaalpakket aan en kies tijdens de aanvraag voor de Overstapservice.

 

Een afspraak waar en wanneer het u uitkomt

Een betaalrekening openen waar en wanneer u dat wilt? Vul het online aanvraagformulier in. Een medewerker van AMP Logistics belt u terug om een afspraak te maken. Op deze afspraak controleert de medewerker van AMP Logistics uw identiteitsgegevens. Is alles in orde? Dan heeft u binnen 1 week een betaalrekening.

rekening openen vanaf uw bank
 

Rekening openen met uw smartphone

Open eenvoudig een BetaalGemak Standaard Pakket via uw smartphone. BetaalGemak Standaard is een compleet betaalpakket met een betaalrekening, betaalpas en Internet- en Mobiel Bankieren. Tijdens het aanvraagproces krijgt u uw nieuwe rekeningnummer al te zien.

rekening openen met een smartphone
 

Wilt u een rekening openen voor uw kind?

Is uw zoon of dochter tussen de 0 en 18 jaar? En wilt u hem of haar stap voor stap leren omgaan met geld? Met de Jongerengroeirekening kan uw kind betalen én sparen. U stelt zelf in wat uw kind wel of niet mag doen.

rekening openen voor kind
 

Gratis Studenten Pakket

Het Studenten Pakket is een compleet betaalpakket. Een bankrekening, internet- en mobiel bankieren en een betaalpas. Behoefte aan een creditcard? De handige Studenten Credit Card kost slechts € 14,- per jaar. Voordelig rood staan kan met de Studentenlimiet.

studentenpakket
 

Wilt u een bankrekening openen op een bankkantoor?

Gebruik dan het online afspraakformulier. In dit formulier kunt u aangeven naar welk bankkantoor u wilt komen. Wij bellen u terug om de afspraak te bevestigen en een tijd af te spreken.

rekening openen op bankkantoor
Open een rekening met een selfie

Open een rekening met uw smartphone

Open eenvoudig een rekening met een selfie. Scan de QR-code hiernaast. Wilt u meer weten over het openen van een rekening met een selfie? lees hoe dit werkt.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Contactloos betalen met uw telefoon

Betalen met uw telefoon

Heeft u uw telefoon vaker bij de hand dan uw portemonnee? Dan is de Wallet app echt iets voor u. Met deze app betaalt u contactloos met uw Android-telefoon. Gemakkelijk en supersnel.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief