Brievenbussen voor betalingen gesloten

De brievenbussen voor betalingsopdrachten zijn gesloten. Acceptgiro’s en overschrijvingskaarten kunnen niet meer worden ingeleverd bij een bankkantoor. Gelukkig betaalt u online makkelijk en snel uw acceptgiro’s. Ook geld overmaken is zo gebeurd.

Uw betalingsopdracht versturen via PostNL

Wilt u toch liever een overboeking: de aanbieder van de rekening schrijft in opdracht van de klant geld over van de rekening van de klant naar een andere rekening in een andere munteenheid dan de euro of naar landen buiten SEPA in euro. doen of acceptgiro betalen op papier? Gebruik de ABN AMRO-enveloppen en verzend deze zonder postzegel via een brievenbus van PostNL. Dat is goedkoper dan wanneer u een envelop van uzelf gebruikt en er een postzegel opplakt. Het adres is: 

ABN AMRO N.V.

Postbus 77777  

3000 MA ROTTERDAM

Internet Bankieren aanvragen

Uw bankzaken regelt u veilig online in Internet Bankieren. Handig, zo hoeft u de deur niet meer uit. Vraag Internet Bankieren direct zelf aan.

 

Acceptgiro betalen

  1. Log in in Internet Bankieren of de Mobiel Bankieren app.
  2. Maak een nieuwe overboeking: de aanbieder van de rekening schrijft in opdracht van de klant geld over van de rekening van de klant naar een andere rekening in een andere munteenheid dan de euro of naar landen buiten SEPA in euro. aan.
  3. Op uw acceptgiro staat een kenmerk. Vul dit in bij ‘Betalingskenmerk’. 
  4. Bekijk de samenvatting en verzend de overboeking. 
Acceptgiro betalen door te scannen met tablet