Naar de navigatie Naar de inhoud

Brievenbussen voor betalingen sluiten

Vanaf 1 november 2017 sluiten onze brievenbussen voor betalingsopdrachten. Dit betekent dat u uw acceptgiro's en overschrijvingskaarten niet meer kunt inleveren op een bankkantoor. We sluiten de brievenbussen omdat steeds meer klanten hun bankzaken regelen via internet. Benieuwd hoe u voortaan het makkelijkst een acceptgiro kunt betalen of een overschrijving doet? Bekijk de onderstaande mogelijkheden.

 

Betalen via Internet Bankieren of Mobiel

Bankieren via internet en mobiel heeft veel voordelen. U hoeft de deur niet meer uit voor bijvoorbeeld een eenvoudige overschrijving. En u regelt uw bankzaken waar en wanneer u dat wilt, ook 's avonds en in het weekend. Bovendien is online geld overmaken veel sneller en goedkoper dan via een envelop.

Makkelijk betalen en overmaken via Internet Bankieren of Mobiel.
 

Zó maakt u online geld over

  • Log in Internet Bankieren of de Mobiel Bankieren app.
  • Kies de betaalrekening waarvan u het geld wilt overboeken.
  • Klik op de gele knop 'nieuwe overboeking'.
  • Volg de aanwijzingen in het scherm.
  • Verzend de opdracht. Soms heeft u hierbij uw betaalpas en e.dentifier nodig.

Zó betaalt u online uw acceptgiro

  • Heeft u een tablet of een smartphone met iOS of Android? Dan scant en verzendt u eenvoudig uw acceptgiro's met IBAN. Het bedrag, rekeningnummer en kenmerk worden automatisch ingevuld in het betaalscherm. U hoeft dus niets over te typen!
  • Betaalt u een acceptgiro via Internet Bankieren? Dan vult u in het overboekingsscherm het betalingskenmerk in dat op de acceptgiro staat.

 

Uw betalingsopdracht versturen via PostNL

Wilt u toch liever een overschrijving doen of acceptgiro betalen op papier? Gebruik dan de ABN AMRO-enveloppen en verzend deze zonder postzegel via een brievenbus van PostNL. Dat is goedkoper dan wanneer u een envelop van uzelf gebruikt en frankeert. Het adres is: 

ABN AMRO N.V. 
Postbus 77777 
3000 MA  ROTTERDAM

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Weet u precies wat u besteedt?

Meer controle op uw geld met Grip

Met Grip weet je precies wat je per maand aan koffie uitgeeft

Een kop koffie to go, een lunch in de stad of een extra zak chips in uw boodschappenmand. Naast uw vaste lasten kunnen de kosten van kleine uitgaven snel oplopen. Met de Grip app weet u precies waar uw geld naartoe gaat en houdt u de controle.