Naar de navigatie Naar de inhoud

Toegang tot Internet Bankieren

Inloggen met de e.dentifier

Om toegang tot Internet Bankieren te krijgen, logt u in met de e.dentifier. Hoe u de e.dentifier gebruikt, kan op verschillende manieren. Heeft u de software gedownload om de e.dentifier met usb-kabel te gebruiken? Of gebruikt u de e.dentifier liever zonder usb-kabel?

E.dentifier en Windows 8
Als u gebruik maakt van de Internet Explorer 10 app op uw Startscherm van Windows 8 kunt u niet gekoppeld inloggen op Internet Bankieren met de e.dentifier2.
Wij adviseren u de Internet Explorer 10 browser op te starten via uw bureaublad.

Wist u dat ...

... wij uw oude e.dentifier op duurzame wijze verwijderen? Het apparaatje bevat stoffen die beter niet in ons leefmilieu terecht kunnen komen. U kunt uw oude e.dentifier inleveren bij een bankkantoor. Wij zorgen er dan voor dat het op verantwoorde wijze wordt vernietigd.

E.dentifier bestellen

Heeft u al een paslezer van ons? Dan kunt u een extra e.dentifier bestellen. Dat kan ook als u nog de oude e.dentifier heeft. Of is uw e.dentifier kapot? Dan vraagt u een vervangende aan.
Heeft u geen Internet Bankieren? Dan vraagt u dat online aan.

Met e.dentifier inloggen

U kiest zelf hoe u de e.dentifier gebruikt: met of zonder usb-kabel. Gebruikt u de usb-kabel? Dan moet u software installeren op uw computer. Zonder usb-kabel volgt u de aanwijzingen op het scherm wanneer u inlogt.
U kunt ook per keer kiezen hoe u inlogt. Uw computer herkent meteen of u de e.dentifier met usb-kabel gebruikt. U ziet op uw scherm wat u vervolgens moet doen.

Software e.dentifier installeren

Voor gebruik van de e.dentifier met usb-kabel heeft u software nodig. Daarvoor moet u weten op welk systeem uw computer draait.

Lijst met meldingen

Verschijnt er een onverwachte melding op het schermpje van de e.dentifier? Wij hebben een lijst gemaakt van de meest voorkomende meldingen.

Met identificatiecode inloggen

De nieuwe manier van inloggen is handig als u wilt Internet Bankieren en geen e.dentifier bij de hand heeft. De zelfgekozen identificatiecode gebruikt u ook voor Mobiel Bankieren.

Hulp nodig? Bel met onze medewerkers. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.

0900 - 0024 (uitleg belkosten)

Bericht als uw salaris komt

Sms of mail bij een bij- of afschrijving

Betaalalerts lezen

Met Betaalalerts krijgt u een berichtje op uw telefoon als er iets wijzigt op uw betaalrekening. U bepaalt zelf wanneer en hoe vaak u alerts ontvangt. Bijvoorbeeld als uw salaris is overgemaakt.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief