Twee Gouden Stieren 2018 voor ABN AMRO

Publieksprijs en Beste keuze Mixfondsenrange

Elk jaar worden de IEX Gouden Stieren uitgereikt. Beleggingsinstellingen kunnen in diverse categorieën bekroond worden. Dit jaar won ABN AMRO maar liefst twee prijzen. Als bank ontvingen we de publieksprijs voor beste beleggingsinstelling en voor onze Profielfondsen kregen we van de vakjury de prijs voor de beste keuze in de Mixfondsenrange. 

Voor de Gouden Stier Publieksprijs 2018 kon door elke particuliere belegger gestemd worden. We zijn er trots op dat we de meeste stemmen hebben gekregen. We blijven hard werken om onze klanten optimaal van dienst te zijn met onderscheidende beleggingsvormen. Zo staan we volgend jaar hopelijk weer op de shortlist!

 
Gouden Stier 2018

Beste Keuze 2018 Mixfondsenrange

De ABN AMRO Profielfondsen zijn verkozen tot ‘Beste Keuze 2018’ in de categorie Mixfondsenrange vanwege de goede voor risico gecorrigeerde rendementen, voordelige prijsstelling en het goede beleggingsbeleid.

De zes ABN AMRO Profielfondsen bieden toegang tot een gespreide portefeuille. Elk Profielfonds heeft een eigen risicoprofiel, oplopend in risico van zeer defensief (weinig risico) tot zeer offensief (veel risico). 

Via onze beleggingsvorm Begeleid Beleggen kunt u zelfstandig beleggen in een ABN AMRO Profielfonds. U wordt online begeleid bij de keuze van uw Profielfonds. 

Publieksprijs 2018

Winnaar Publiekprijs 2018

Beleggers konden online stemmen op tien kandidaten. Deze lijst van kandidaten was door de IEX Gouden Stier-redactie opgesteld op basis van criteria als marktaandeel, publieke zichtbaarheid, succesvolle innovatie of vertoonde groei.

Uit deze 10 koos het publiek ABN AMRO. Bedankt als u op ons gestemd heeft!