Naar de navigatie Naar de inhoud

De visie van onze experts

expert center

Deskundige visie op de markt en uw beleggingen

Voortdurend zijn er ontwikkelingen die de economie beïnvloeden. En die uiteindelijk ook uw rendement bepalen. Zelf kunt u deze ontwikkelingen onmogelijk allemaal overzien. Daarom informeert ons Expert Center u over alles wat uw beleggingsportefeuille kan beïnvloeden. Daarnaast delen onze experts hun visie over het huidige beleggingsklimaat en houden ze voor u de beurstrends in de gaten.

Beurstrends

Houden, kopen of verkopen

Wat zijn de belangrijkste trends op de beurs? Onze experts volgen de ontwikkelingen op de voet en laten u weten wat slim is: houden, kopen of verkopen.

Lees de laatste beurstrends
beurstrends

Beleggingsstrategie

Elke maand een update

Ralph Wessels, Beleggingsstrateeg, publiceert elke maand de Beleggingsstrategie. Wat zijn de ontwikkelingen op de financiële markten? Leiden koersschommelingen tot een andere waardering van uw beleggingen? U leest het maandelijks.

Lees nu

Beleggingsnieuws

Elke week een update

Het laatste beleggingsnieuws, de nieuwste economische ontwikkelingen en visie van onze experts niet meer missen? Met ABN AMRO Beleggingsnieuws bent u altijd op de hoogte. Meld u aan en ontvang de wekelijkse nieuwsbrief via e-mail.

lees nu Meld u aan

Webinar Beleggingsstrategie: 'Nog steeds op koers'

Hoewel de rumoerigheid op de financiële markten is toegenomen, is het beleggingsklimaat nog altijd gunstig. De economie ligt nog steeds op koers. Kijk het webinar terug.

Columns van onze experts

Ralph Wessels

Ralph Wessels

Ralph Wessels is als Beleggingsstrateeg mede verantwoordelijk voor het beleggingsadvies aan de particuliere beleggers van ABN AMRO. In zijn vlogs behandelt hij de actualiteit, beleggingsthema's of geeft hij uitleg over de beleggingstheorie.

bekijk de vlog
Han de Jong

Han de Jong

Han de Jong is Chief Economist bij ABN AMRO. Hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, coördinatie en productie van economische en financiële analyse bij ABN AMRO.


lees column

Vragen? Bel op werkdagen van 8 tot 21 uur, zaterdag van 9 uur tot 17.30 uur.

0900 - 9215  ( uitleg belkosten )