Naar de navigatie Naar de inhoud

Informatie en beleggingsadvies van onze experts

Beleggingsvisie

Deskundige visie op de markt en uw beleggingen

Voortdurend zijn er ontwikkelingen die de economie beïnvloeden. En die uiteindelijk ook uw rendement bepalen. Zelf kunt u deze ontwikkelingen onmogelijk allemaal overzien. Daarom informeert ons Expert Center u over alles wat uw beleggingsportefeuille kan beïnvloeden. Daarnaast delen onze experts hun visie over het huidige beleggingsklimaat en houden ze voor u de beurstrends in de gaten.

 

Wat doet het Expert Center?

Wat betekenen de economische ontwikkelingen voor uw beleggingen? De specialisten economie en beleggingen van het Expert Center volgen voor u de ontwikkelingen in de markt. Dat doen ze 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zo profiteert u van hun kennis en expertise. En kunt u met de juiste informatie uw beleggingsbeslissingen nemen.

 

Elke maand een update

Ben Steinebach, hoofd Beleggingsstrategie, publiceert elke maand de Beleggingsvisie. Deze is gebaseerd op het maandelijkse overleg van het ABN AMRO beleggingscomité. Wat zijn de relevante ontwikkeling op de financiële markten? Wat zijn de vooruitzichten? Leiden veranderende koersen tot een hogere of lagere waardering van uw beleggingen? U leest het elke maand in de Beleggingsvisie.

Beurstrends: informatie en advies

Wat zijn de belangrijkste trends op de beurs? Onze experts volgen de ontwikkelingen op de voet en laten u weten wat slim is: houden, kopen of verkopen.

 

De columns van onze experts

Ben Steinebach en Han de Jong zijn de experts van het Expert Center. Zij geven hun visie op het huidige economische- en beleggingsklimaat in hun wekelijkse column. Hoe staat de markt ervoor? Wat moet u doen in turbulente tijden? En in welke aandelen en obligaties kunt u beleggen?

 
Ben Steinebach

Ben Steinebach

Ben Steinebach is hoofd Beleggingsstrategie en verantwoordelijk voor het beleggingsadvies aan de particuliere beleggers van ABN AMRO.

 

Han de Jong

Han de Jong is Chief Economist bij ABN AMRO. Hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, coördinatie en productie van economische en financiële analyse bij ABN AMRO.

Han de Jong

Vragen? Bel op werkdagen van 8 tot 22 uur, zaterdag van 9 uur tot 17.30 uur.

0900 - 9215 (uitleg belkosten)

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief