Een kijkje ‘In de Boardroom’ van Wereldhave

Meer weten over de bedrijven waarin u belegt

Wilt u weten hoe CEO’s de toekomst van hun beursgenoteerde bedrijf zien? Volg dan ‘In de Boardroom’. In deze serie interactieve uitzendingen leert u op een unieke wijze grote ondernemingen en hun CEO’s kennen. Presentator en beurscommentator Jim Tehupuring bespreekt de laatste marktontwikkelingen, de strategie en natuurlijk de resultaten van de onderneming. Dit keer neemt ook vastgoedanalist Jaap Kuin deel aan het gesprek en geeft zijn visie op de retailvastgoedmarkt.

 

Woensdag 14 april om 20.00 uur: Wereldhave

Meld u nu aan voor dit interactieve programma met CEO Matthijs Storm van Wereldhave. De vastgoedwereld is opgeschud door de coronacrisis. Hoe gaat Wereldhave om met de veranderde omstandigheden? Gun uzelf de unieke mogelijkheid om meer te weten, op woensdag 14 april om 20.00 uur.

Graag nodigen wij u uit om deze uitzending live online bij te wonen. Deelname is kosteloos. Meld u nu aan!

Binnen een uur bent u bijgepraat

Meld u aan en zorg dat u helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen bij Wereldhave. U heeft ook de mogelijkheid om Matthijs Storm een vraag te stellen. Reserveer nu uw plek in de boardroom. Klik op de ‘Attend’-knop hierboven om u aan te melden. Dan kunt u ook uw vraag stellen. 

Later nog eens terugkijken

Geen tijd woensdag? Of wilt u de uitzending nog eens terugkijken? Alle uitzendingen van ‘In de Boardroom’ zijn later terug te zien.

In de Boardroom is een initiatief van Euronext Corporate Services. Bij technische problemen kunt u deze support pagina raadplegen.

Goed om te weten

Voor de informatie in deze uitzendingen geldt een aantal regels. We hebben de belangrijkste hier kort voor u neergezet.

Géén advies en géén aanbod

De informatie in de uitzendingen van ‘In de Boardroom’ is bedoeld als algemene informatie en richt zich niet op uw persoonlijke situatie. U mag de informatie daarom niet als een advies of als een aanbod voor beleggingsproducten of voor beleggingsdiensten zien. De beslissingen die u op basis van de informatie neemt, zijn voor uw eigen rekening en risico.

Inhoud van de uitzendingen

De inhoud van de uitzendingen is niet van ABN AMRO, maar van een andere partij. ABN AMRO is niet verantwoordelijk en niet aansprakelijk voor deze inhoud. ABN AMRO kan niet garanderen dat de inhoud van die andere partij juist, compleet of actueel is.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Neemt u beslissingen op basis van de informatie in deze uitzendingen en volgt daar voor u schade uit? Dan is de schade voor uw eigen rekening. U kunt ABN AMRO hiervoor niet verantwoordelijk houden of aansprakelijk stellen.