Neem een kijkje ‘In de Boardroom’

Meer weten over de bedrijven waarin u belegt

Wilt u weten hoe CEO’s de toekomst van hun beursgenoteerde bedrijf zien? Volg dan ‘In de Boardroom’. In deze serie interactieve uitzendingen leert u grote ondernemingen en hun CEO’s op een unieke wijze kennen. Presentator en beurscommentator Jim Tehupuring bespreekt samen met een marktexpert en/of analist de laatste marktontwikkelingen, de strategie en natuurlijk de resultaten van de onderneming.

 

Bernd Stahli, CEO van NSI

Corona zorgt voor een ongekende tijd bij vastgoedbeleggers. Het virus lijkt voor een blijvende kentering in de markt te zorgen. Hoe gaan professionele vastgoedinvesteerders hiermee om? En welke stappen hebben zij gezet om ook in de nieuwe situatie resultaat te boeken? Biedt kantorenvastgoed nu juist een kans of is Corona een blijvende bedreiging? U hoort het zelf van Bernd Stahli, CEO van op de AScX genoteerde kantorenbelegger NSI. Kijk de uitzending nu terug.

Binnen een uur en een kwartier bent u bijgepraat

Hoe staat het bedrijf er voor? Wat is de bedrijfsstrategie voor de lange termijn? Op 9 november besprak CEO Bernd Stahli het in een live-uitzending. Klik hierboven op 'Start now' en de video van de uitzending begint.

Kijk alle uitzendingen terug

Wilt u een gesprek met een CEO nog eens terugkijken? Alle uitzendingen van ‘In de Boardroom’ zijn terug te zien.

In de Boardroom is een initiatief van Euronext Corporate Services. Bij technische problemen kunt u deze support pagina raadplegen.

Goed om te weten

Voor de informatie in deze uitzendingen geldt een aantal regels. We hebben de belangrijkste hier kort voor u neergezet.

Géén advies en géén aanbod

De informatie in de uitzendingen van ‘In de Boardroom’ is bedoeld als algemene informatie en richt zich niet op uw persoonlijke situatie. U mag de informatie daarom niet als een advies of als een aanbod voor beleggingsproducten of voor beleggingsdiensten zien. De beslissingen die u op basis van de informatie neemt, zijn voor uw eigen rekening en risico.

Inhoud van de uitzendingen

De inhoud van de uitzendingen is niet van ABN AMRO, maar van een andere partij. ABN AMRO is niet verantwoordelijk en niet aansprakelijk voor deze inhoud. ABN AMRO kan niet garanderen dat de inhoud van die andere partij juist, compleet of actueel is.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Neemt u beslissingen op basis van de informatie in deze uitzendingen en volgt daar voor u schade uit? Dan is de schade voor uw eigen rekening. U kunt ABN AMRO hiervoor niet verantwoordelijk houden of aansprakelijk stellen.