Een kijkje ‘in the boardroom’ van Ageas

Meer weten over de bedrijven waarin u belegt

Wilt u weten hoe CEO’s de toekomst van hun beursgenoteerde bedrijf zien? Volg dan ‘In the Boardroom’. In deze serie interactieve uitzendingen leert u grote ondernemingen en hun CEO’s op een unieke wijze kennen.

 

Maak kennis met CEO Bart De Smet van Ageas

In dit gesprek blikt Bart De Smet terug op de prestaties van de Belgische verzekeraar Ageas in 2019. Ook de strategie voor de komende jaren en de toekomstvisie op de verzekeringssector komen ruim aan bod in deze aflevering.

De presentatie van deze aflevering van Z-In the Boardroom ligt in handen van professor Pascal Paepen (KU Leuven, Thomas More).

Eerdere uitzendingen terugkijken?

De gesprekken met de CEO's van Post NL, Ahold Delhaize en NSI gemist? U kunt alle vorige uitzendingen van ‘In de Boardroom’ op uw gemak terugkijken.
In de Boardroom is een initiatief van Euronext Corporate Services. Bij technische problemen kunt u deze support pagina raadplegen.

Goed om te weten

Voor de informatie in deze uitzendingen geldt een aantal regels. We hebben de belangrijkste hier kort voor u neergezet.

Géén advies en géén aanbod

De informatie in de uitzendingen van ‘In de Boardroom’ is bedoeld als algemene informatie en richt zich niet op uw persoonlijke situatie. U mag de informatie daarom niet als een advies of als een aanbod voor beleggingsproducten of voor beleggingsdiensten zien. De beslissingen die u op basis van de informatie neemt, zijn voor uw eigen rekening en risico.

Inhoud van de uitzendingen

De inhoud van de uitzendingen is niet van ABN AMRO, maar van een andere partij. ABN AMRO is niet verantwoordelijk en niet aansprakelijk voor deze inhoud. ABN AMRO kan niet garanderen dat de inhoud van die andere partij juist, compleet of actueel is.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Neemt u beslissingen op basis van de informatie in deze uitzendingen en volgt daar voor u schade uit? Dan is de schade voor uw eigen rekening. U kunt ABN AMRO hiervoor niet verantwoordelijk houden of aansprakelijk stellen.