Naar de navigatie Naar de inhoud

Let op: 

Wilt u gebruikmaken van de mogelijkheid om in te schrijven op (een van) onderstaande emissie(s)? Zorg dan dat u ingelogd bent op Internet Bankieren. Kies daar voor uw portefeuille overzicht. U kunt daar klikken op een link die u in staat stelt de gewenste emissie te kiezen.

 

Emissie Alfen N.V.

Alfen N.V. (hierna ‘Alfen’ of ‘het bedrijf’) opereert internationaal in het hart van de energietransitie, als specialist in energieoplossingen voor de toekomst. Alfen biedt met haar 80 jaar lange historie een unieke combinatie van activiteiten. Het ontwerpt, ontwikkelt en bouwt slimme elektriciteitsnetwerken, energieopslagsystemen en oplaadsystemen voor elektrische auto’s en brengt deze samen in geïntegreerde systemen om te voldoen aan de elektriciteitsvraagstukken van haar klanten. In de periode 2015 tot en met 2017 heeft Alfen een gemiddelde omzetgroei van 21% gerealiseerd met een positieve nettowinst. Alfen heeft marktleidende posities in Nederland en groeit snel in het buitenland, waarbij het profiteert van haar ‘first mover advantage’.

De Beursgang van Alfen wordt begeleid door een bankensyndicaat waarbinnen ABN AMRO optreedt als één van de Joint Global Coördinators. ABN AMRO is verder verantwoordelijk voor de coördinatie van de aanbieding van aandelen Alfen aan Nederlandse particuliere beleggers binnen Retail- en Private banking.

 

Emissie NIBC Holding N.V.

De Vennootschap en haar dochtermaatschappijen (“NIBC”) exploiteren een middelgrote bank met haar zetel in Nederland, en richten zich op geselecteerde zakelijke en retail bankproducten en diensten. NIBC’s belangrijkste operationele segmenten zijn haar aanbod voor zakelijke klanten (“Corporate Klanten”) en retail klanten (“Retail Klanten”).

NIBC's Corporate Klanten-segment biedt middelgrote zakelijke klanten een breed spectrum aan producten aan, waaronder advies, structureringen, financieringen, co-financieringen door middel van schuldfinanciering en eigen vermogen financiering toegepast op een specifieke sector.

Het Retail Klanten segment richt zich hoofdzakelijk op het aanbieden van hypothecaire leningen in Nederland en particuliere spaarproducten en diensten in Nederland, Duitsland en België via het merk NIBC Direct.

De Beursgang van NIBC wordt begeleid door een bankensyndicaat waarbinnen ABN AMRO optreedt als één van de Joint Bookrunners. ABN AMRO is verder verantwoordelijk voor de coördinatie van de aanbieding van aandelen NIBC aan Nederlandse particuliere beleggers binnen Retail- en Private banking.

 

Emissie B&S Group S.A.

B&S Group is een snel groeiende, wereldwijd actieve distributiepartner voor consumentengoederen in aantrekkelijke eindmarkten. Met een hoogopgeleid en ervaren personeelsbestand van ongeveer 1.460 medewerkers is B&S Group een betrouwbare partner voor leveranciers en klanten, waarbij het essentiële distributiediensten levert en oplossingen biedt voor complexe goederenstromen.

B&S Group focust zich op het bedienen van niche markten wereldwijd die normaal gesproken moeilijk te bereiken zijn. B&S Group heeft leidende posities in aantrekkelijke, specifieke en complexe eindmarkten zoals (i) detailhandel B2B (bijvoorbeeld Action, Amazon), (ii) scheepvaart (bijvoorbeeld cruiseschepen), (iii) afgelegen locaties (bijvoorbeeld een VN legerbasis) en (iv) detailhandel B2C (bijvoorbeeld elektronicawinkels op vliegvelden).

De beursgang van B&S Group wordt begeleid door een bankensyndicaat waarbinnen ABN AMRO optreedt als één van de leidende banken (Joint Global Coördinators).

Vragen? Bel op werkdagen van 8 tot 21 uur, zaterdag van 9 uur tot 17.30 uur.

0900 - 9215  ( uitleg belkosten )