Naar de navigatie Naar de inhoud

Northern Trust Developed Real Estate Sustainable Index Fund (NT ESG REITS Index Fund)

Vanaf 6 februari 2017 staat het NT ESG REITS Index Fund open voor inschrijving door Nederlands ingezetene particuliere klanten (Retail en Private Banking). De emissieprijs bedraagt € 10,- per aandeel. De emissie wordt (vervroegd) gesloten zodra een minimum inschrijving van euro 30 miljoen is bereikt. Dat is de minimum inleg voor het opstarten van een nieuwe fondsvariant. Northern Trust ontwikkelde samen met GRESB namelijk speciaal voor ABN AMRO Bank N.V. deze duurzame variant van het reeds bestaande NT Developed Real Estate Fund.

GRESB bepaalt een duurzaamheidsscore op de aandelen van de vastgoedindex waarop het fonds zich baseert. Dit is uniek aangezien GRESB dit voorheen alleen voor pensioenfondsen deed. ABN AMRO Bank N.V. heeft de primeur ten aanzien van banken/beleggingsfondsen.

Wilt u inschrijven? Zorg dan dat u weloverwogen deze beslissing kunt nemen. Als Zelf Beleggen (Plus) klant kunt u contact opnemen met het Advies en Service Center via 0900-9215 (lokaal tarief) voor verdere informatie. Als Adviesklant kunt u contact opnemen met uw adviseur om te bepalen of dit fonds passend en geschikt is voor uw beleggingsportefeuille. De inschrijving sluit op woensdag 22 maart 2017 om 15.00 uur.

Vragen? Bel op werkdagen van 8 tot 22 uur, zaterdag van 9 uur tot 17.30 uur.

0900 - 9215 (uitleg belkosten)

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief