Beste aanbieder duurzame producten

ABN AMRO wint Cashcow Award ‘beste aanbieder duurzame producten’

ABN AMRO heeft de award voor ‘Beste aanbieder duurzame producten’ gewonnen! Dat onze jarenlange toewijding aan duurzaam beleggen gezien wordt, is misschien wel het grootste compliment dat wij kunnen krijgen. De Cashcow Awards is een initiatief van Cash magazine, cashcow.nl en beleggersclub Bull Up.

Beleggen kent risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

 

Meer over deze award

Begin oktober 2020 werden we genomineerd in een van de mooiste categorieën Cashcow Awards en deden we een oproep om te stemmen. Tijdens de volledig digitale editie van de BeleggersFair 2020 werd bekendgemaakt dat we de award voor ‘Beste aanbieder duurzame producten’ hebben gewonnen.

Cashcow Award 'Beste aanbieder duurzame producten'

Het winnen van de Cashcow Award voor beste aanbieder van duurzame producten zien we als een aanmoediging. We zijn blij en dankbaar, want het geeft ons de bevestiging dat we op de goede weg zijn. Duurzaam beleggen is nooit af. Sinds oktober 2020 bieden wij Vermogensbeheer klanten, in hun reguliere rapportage, voor het eerst ook een duurzaamheidsanalyse van hun portefeuille aan. Deze is voor maar juist ook samen met klanten ontwikkeld.

We zijn blij en dankbaar, want het geeft ons de bevestiging dat we op de goede weg zijn. Duurzaam beleggen is nooit af. Sinds oktober 2020 bieden wij Vermogensbeheer klanten, in hun reguliere rapportage, voor het eerst ook een duurzaamheidsanalyse van hun portefeuille aan. Deze is voor maar juist ook samen met klanten ontwikkeld. - Jan Willem Hofland, Head Investment Center.

 

Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel binnen ABN AMRO. Al in 2002 stonden wij aan de basis van wat nu ‘Sustainalytics’ heet. Vanaf 1 januari 2018 is duurzaam beleggen de standaard geworden binnen ABN AMRO. En op 1 september 2019 lanceerden wij als eerste Europese bank een Impact Mandaat. We zijn dan ook blij en trots op deze erkenning en vervolgen onze weg in de verdere ontwikkeling van duurzaam beleggen voor onze klanten.

Over de Cashcow Awards

De Cashcow Awards is een initiatief van Cash magazine, cashcow.nl en beleggersclub Bull Up. Op vrijdag 30 oktober 2020 werden de laatste 10 Cashcow Awards van 2020 uitgereikt tijdens de volledig digitale editie van de BeleggersFair 2020.