Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

gezin pakt koffers in

Reisverzekering met werelddekking

Overal ter wereld goed verzekerd op reis

Gaat u binnenkort op reis buiten Europa? Vergeet dan niet uw reisverzekering op werelddekking te zetten. Zo is uw reis goed verzekerd. Nog geen reisverzekering? Sluit er dan een af voor uw vertrek.
 

Heb ik werelddekking nodig?

Wanneer u binnen Europa blijft heeft u genoeg aan de Europadekking. De volgende landen vallen onder de Europadekking: 

  • Alle landen van Europa, waaronder Rusland tot aan de oostgrens van de Oeral 
  • Landen rondom de Middellandse Zee: Algerije, Egypte, Israël, Libanon, Libië, Marokko, Syrië, Tunesië, Turkije 
  • Spaanse eilanden (Balearen, Canarische Eilanden) 
  • Portugese eilanden (Madeira/Porto Santo, Azoren)
Reist u naar een ander land? Kies dan de werelddekking. Met de werelddekking bent u goed verzekerd in Nederland, Europa én de rest van de wereld.

Wat dekt de verzekering precies?

De reisverzekering vangt de financiële gevolgen op van tegenslagen tijdens uw reis. Zo bent u bijvoorbeeld gedekt bij een ongeval, ziekenhuisopname, als u eerder naar huis moet of bij schade aan uw bagage. Naast financiële vergoeding kunt u tijdens een noodgeval de ABN AMRO Hulpdienst bellen. Deze is overal ter wereld en 24/7 bereikbaar voor ondersteuning in het geval van nood.

Check, check, dubbelcheck!

Vakantie moet leuk zijn. Toch kan de aanloop naar een vakantie stressvol zijn. Zijn alle reisdocumenten in orde? Wie zorgt voor de kat terwijl ik weg ben? Past alles wel in mijn koffer? Om ervoor te zorgen dat u met een gerust gevoel op vakantie kunt hebben we een handige checklist samengesteld. Zo kunt u straks zorgeloos genieten.

Alles op orde, wat nu?

De bestemming is bekend en de reisverzekering afgesloten. Super! Maar misschien zit u met nog meer vragen. Wat te doen bij schade bijvoorbeeld. Zijn mijn kinderen meeverzekerd? En valt de wintersport onder de dekking? Allemaal goede vragen! We hebben de tien meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet.

Betalen in het buitenland

Als u naar het buitenland gaat, is het handig om te weten hoe u daar moet betalen. Wordt er altijd met contant geld betaald? Of juist met een creditcard? Lees onze checklist en ga goed voorbereid naar het buitenland.

Wereldwijd toegang tot bankzaken

Wanneer u de ABN AMRO app downloadt, heeft u wereldwijd toegang tot uw bankzaken. Zo blokkeert u in de app uw betaalpas, maakt u snel geld over en wijzigt u uw betaallimiet.
Bankieren met de ABN AMRO app

Stand-by Service

Blokkeer met één telefoontje al uw geregistreerde creditcards, passen, paspoorten, mobiele telefoons en belangrijke documenten.