Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

grijze auto op parkeerplaats in het bos

Pechhulp Europa

24/7 hulp bij pech met uw auto onderweg binnen Europa

Met de dekking Pechhulp Europa krijgt u 24/7 hulp bij pech onderweg binnen Europa. Voor de auto waarmee u de reis maakt of als de bestuurder niet meer kan rijden. U krijgt dan de kosten vergoed voor een noodreparatie, sleepkosten, vervangend vervoer of het terugbrengen van de auto naar Nederland.

Wat is wel en niet verzekerd?

Wel verzekerd voor onder andere:

  • Hulp door Nederlandstalige alarmcentrale
  • Noodreparatie langs de weg
  • Sleepkosten naar de dichtstbijzijnde garage
  • Vervangend vervoer
  • Extra verblijfskosten

Niet verzekerd voor onder andere:

  • De kosten van de reparatie door de garage
  • Wanneer u zonder brandstof komt te staan
Wereldbol
twee mannen bekijken schade aan grijze auto naast boom

Hoe werkt de pechhulp?

Met de Pechhulp Europa kunt u 24 uur per dag contact opnemen met een Nederlandstalige alarmcentrale. Als u een ongeval hebt gehad of als de auto kapot is gegaan, kunt u hen bellen. Zij regelen dan een eventuele noodreparatie of het wegslepen naar een garage en helpen u verder.

Veelgestelde vragen

Bij het afsluiten van uw autoverzekering kunt u kiezen voor de aanvullende dekking Pechhulp. Met deze dekking zorgen we dat u snel wordt geholpen als u stil komt te staan en veilig naar huis kunt komen.

De aanvullende dekking Pechhulp Europa is uitgebreider dan die van de autoverzekering. Met deze verzekering zijn bijvoorbeeld ook extra verblijfskosten die u bij pech heeft (gedeeltelijk) verzekerd. En is de auto waarmee u op vakantie bent verzekerd, ook al is dit niet uw eigen auto.

Gaat u met de auto op vakantie? Dan hoeft u niet dubbel verzekerd te zijn. Als u kiest voor alleen de aanvullende dekking Pechhulp Europa, dan bent u goed verzekerd en betaalt u niet teveel.

Als u met een auto op vakantie gaat en pech heeft, is het fijn dat u kunt rekenen op hulp. Met de dekking Pechhulp Europa krijgt u 24/7 hulp bij pech onderweg binnen Europa. Of als de bestuurder niet meer kan rijden. Een noodreparatie, sleepkosten, of het terugbrengen van uw auto naar Nederland wordt vergoed. Vervangend vervoer tijdens uw vakantie is verzekerd tot € 150 per dag voor een periode van maximaal 30 dagen.

Met een doorlopende reisverzekering kunt u uw aanvullende dekkingen op elk moment wijzigen. Zo betaalt u nooit teveel en bent u voor elk type reis goed verzekerd.

Bekijk hoe u de dekkingen kunt wijzigen .

Wilt u de dekkingen van uw kortlopende reisverzekering wijzigen?  Neem telefonisch contact met ons op.

Dat is vervelend, hopelijk bent u in orde. Neem contact op met de ABN AMRO Hulpdienst via +31 26 400 23 45 . We helpen u zo snel en goed mogelijk.