Uw geldzaken

Uw geldzaken

Inzicht en overzicht in uw inkomsten en uitgaven

Online tools en gratis tips van een budgetcoach

 
Heeft u vragen over uw geldzaken? Wilt u meer overzicht en inzicht in uw financiën of even checken of u financieel gezond bezig bent? Lees dan verder en maak gebruik van onze tips en gratis online tools. Of maak een vrijblijvende afspraak met een budgetcoach. 

Hoe staan uw geldzaken ervoor?

Financieel gezond?

Heeft u uw financiën op orde en een goed inzicht en overzicht van uw inkomsten en uitgaven? Lees onze tips om grip op uw geld te houden en financieel gezond te blijven. Niet alleen interessant voor mensen met een kleine beurs, maar ook als u juist veel te besteden heeft en wilt zien op welke manier u dat het slimste kunt doen.

Uw geldzaken op orde

Zijn uw inkomsten en uitgaven in balans? Of maakt u zich wel eens zorgen omdat u geen geld overhoudt aan het eind van de maand of wel eens een rekening niet op tijd kunt betalen? Lees de tips om uw geldzaken op orde te krijgen én te houden en kijk wat een budgetcoach voor u kan betekenen.

Op naar een positief saldo

Heeft u wel eens betalingsproblemen of soms een betalingsachterstand? Dat komt veel vaker voor dan u denkt. Wat de reden ook is: u hoeft het niet alleen op te lossen, onze budgetcoaches helpen u graag. Samen zoeken we naar een passende oplossing om uw betalingen weer op orde te krijgen.

Direct naar...

Geldproblemen door de toeslagenaffaire?