Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Kom je niet altijd uit met je geld?

Je bent zeker niet de enige

In controle over je uitgaven

Wist je dat een op de vijf jongeren betalingsproblemen heeft? En dat 60% van de jongeren een of meer leningen heeft? Dus als je niet altijd uitkomt met je geld, ben je zeker niet de enige. Ook als je geen betalingsproblemen hebt, kun je ongemerkt toch snel in de schulden komen. Daarom geven we je graag tips en informatie over het krijgen van inzicht in je geld. En wil je iemand spreken in vertrouwen, dan staan onze Financieel Gezond Coaches voor je klaar. Onze Financieel Gezond Coaches zijn gratis beschikbaar voor klanten én niet klanten tot en met 30 jaar. Ben je klant en ouder dan 30, maak dan hier een afspraak.

ABN AMRO

Ga in gesprek en krijg een gratis geldplanner

Wil je weten waar je geld naartoe gaat? Met de ABN AMRO Geldplanner breng jij je geldzaken makkelijk in kaart en stuur je daarna bij waar nodig. Om bijvoorbeeld meer geld over te houden voor leuke dingen. Ga in gesprek over je geldzaken en krijg de planner gratis! 

Je krijgt de geldplanner binnen 4 weken na de afspraak thuis toegestuurd.

ABN AMRO

Is het voor jou tijd om in actie te komen?

Ben je het overzicht even kwijt? Maak je je wel eens zorgen over geld? Als je wilt weten of je nu meteen in actie moet komen hebben wij de 'Hoe sta jij ervoor tool' gebouwd. Ga naar de tool en check hoe jij ervoor staat. 

Gratis in gesprek met een Financieel Gezond Coach?

Bespreek je geldzorgen in vertrouwen met een van onze Financieel Gezond Coaches. Onze Financieel Gezond Coaches zijn gratis beschikbaar voor klanten én niet klanten tot en met 30 jaar.