Javascript is required

Komt u er even niet uit?

ABN AMRO Helpt

ABN AMRO

Een verhuizing, het verlies van een partner, onverwachte kosten of een medische aandoening. Een verandering in uw persoonlijke situatie kan ervoor zorgen dat u het overzicht over uw geldzaken even kwijt bent. Of dat u tijdelijk hulp nodig heeft bij het doen van uw bankzaken. ABN AMRO helpt u graag vooruit. Aarzel niet als u vragen heeft. Soms is het fijn dat er iemand met u meekijkt als u er even niet uitkomt.

Hulp bij Bankzaken

Een overboeking doen, betaalpas aanvragen of adreswijziging doorgeven. Dagelijkse bankzaken doen we het liefst zelf. Maar wist u dat het 1 op de 6 Nederlanders soms niet zelf lukt? Bijvoorbeeld door weinig ervaring met online bankieren of door moeite met lezen. Op die momenten helpen we u vooruit.

Hulp bij Geldzaken

Dat alles duurder wordt, hoeven we u vast niet te vertellen. Maar wist u dat 1 op de 3 huishoudens regelmatig geldstress heeft? Als u niet altijd uitkomt met uw geld of minder overhoudt dan u wilt, bent u dus niet de enige. Heeft u behoefte aan meer inzicht? We helpen u graag vooruit. Met tips en digitale tools of tijdens een persoonlijk gesprek.

Ook interessant

Bankieren op een manier die bij u past

We vinden het belangrijk dat u zelf uw bankzaken kunt regelen. Daarom proberen we bankieren voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken. Heeft u toch een vraag? U kunt altijd contact met ons opnemen.

Ga in gesprek over uw geldzaken

Wilt u het overzicht terug over uw inkomsten en uitgaven? Of zoekt u naar mogelijkheden om meer geld over te houden? Weet dat u niet de enige bent. Ga met ons in gesprek en krijg advies waar u zelf mee vooruit kunt.

Verhalen uit de praktijk

Lees de ervaringen van klanten die hulp hebben gekregen van een Hulp bij Bankzaken Adviseur. Of het verhaal van Marijn die 2 keer met een Financieel Gezond Coach sprak.

Veelgestelde vragen

Zijn er voorwaarden of kosten aan een gesprek verbonden?

Een gesprek met een Hulp bij Bankzaken Adviseur of Financieel Gezond Coach is gratis. U zit ook nergens aan vast en bepaalt zelf wat u met de uitkomsten van een gesprek doet. Een gesprek is altijd alleen bedoeld om u vooruit te helpen.

Waarom heeft ABN AMRO Hulp bij Bankzaken Adviseurs?

We vinden het belangrijk dat u zelf uw bankzaken kunt regelen. Dat betekent dat we proberen om bankieren voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken. Als we u met persoonlijke begeleiding, tips en hulpmiddelen vooruit kunnen helpen, doen we dat graag.

Meer over Hulp bij Bankzaken Adviseurs

Waarom heeft ABN AMRO Financieel Gezond Coaches?

We willen onze klanten helpen om financieel gezond te zijn én te blijven. Daarbij ligt de focus op het voorkomen van financiële stress. Als we u met tips en adviezen voor concrete acties vooruit kunnen helpen, doen we dat graag.

Meer over Financieel Gezond Coaches