Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Podcast LINDA.Meiden x ABN AMRO

Experts van ABN AMRO in gesprek met influencers

Weet je precies hoe jouw geldzaken ervoor staan? En ook hoe je grote (toekomst)dromen gaat bekostigen? Een huis kopen, voor jezelf beginnen; als je het slim aanpakt, heb je het nu en later goed geregeld. Hoofdredacteur Yeliz van LINDA.Meiden praat erover met vier verschillende influencers en experts van ABN AMRO. Luister hieronder de podcasts.

Sparen

Hoe krijg je (snel) een goed gevuld spaarvarken? ‘Vermogen’ klinkt misschien ver-van-je-bed, maar beginnen met een financiële buffer opbouwen is een slim idee. Influencer Selma Omari praat erover met adviseur Francois van Heugten.

Ondernemen

Heb je het goed voor mekaar in loondienst? Of wil je toch liever voor jezelf beginnen? In deze podcast hebben ondernemer Emilie Sobels en adviseur Kamalika Patra het over de voor- en nadelen en de invloed op jouw inkomsten.

Beleggen

Radiopresentator Milou Brand en adviseur Judith Sanders bespreken de ins en outs van beleggen. Waar begin je? Waarom zou je het überhaupt willen? En hoe werkt dat nou precies met portefeuilles en aandelen?

Wonen

Altijd al willen weten welke hypotheekvormen er zijn? En hoeveel je er maandelijks ongeveer aan kwijt bent? Na het beluisteren van deze podcast met presentatrice Iris Enthoven en adviseur Marielle van der Vlist kennen hypotheken geen geheimen meer voor jou.