-

Podcast LINDA.Meiden x ABN AMRO

Experts van ABN AMRO in gesprek met influencers

Weet u precies hoe uw geldzaken ervoor staan? En ook hoe u grote (toekomst)dromen gaat bekostigen? Een huis kopen, voor uzelf beginnen; als u het slim aanpakt, heeft u het nu en later goed geregeld. Hoofdredacteur Yeliz van LINDA.Meiden praat erover met vier verschillende influencers en experts van ABN AMRO. Luister hieronder de podcasts.

Sparen

Hoe krijgt u (snel) een goed gevuld spaarvarken? ‘Vermogen’ klinkt misschien ver-van-uw-bed, maar beginnen met een financiële buffer opbouwen is een slim idee. Influencer Selma Omari praat erover met adviseur Francois van Heugten.

Ondernemen

Heeft u het goed voor mekaar in loondienst? Of wilt u toch liever voor uzelf beginnen? In deze podcast hebben ondernemer Emilie Sobels en adviseur Kamalika Patra het over de voor- en nadelen en de invloed op uw inkomsten.

Beleggen

Radiopresentator Milou Brand en adviseur Judith Sanders bespreken de ins en outs van beleggen. Waar begint u? Waarom zou u het überhaupt willen? En hoe werkt dat nou precies met portefeuilles en aandelen?

Wonen

Altijd al willen weten welke hypotheekvormen er zijn? En hoeveel u er maandelijks ongeveer aan kwijt bent? Na het beluisteren van deze podcast met presentatrice Iris Enthoven en adviseur Marielle van der Vlist kennen hypotheken geen geheimen meer voor u.