Uw vermogen verdient aandacht

Uw vermogen dat u opbouwt of heeft opgebouwd is een van de beloningen van uw ondernemerschap. Daarom verdient uw vermogen net zoveel aandacht als uw ondernemerschap zelf. Bekijk de mogelijkheden voor uw vermogen, kom naar een lokale bijeenkomst of maak een afspraak met een adviseur voor vrijblijvend advies.

Lokale bijeenkomsten over vermogen

Kom naar onze lokale en informele bijeenkomsten speciaal over thema's rondom vermogen. En leer over de laatste ontwikkelingen van experts.

Uw kind helpen met uw vermogen

Vaak willen ouders hun kind(eren) een financieel duwtje in de rug geven. Hoe kunt u het financiële duwtje geven? We bespreken op hoofdlijnen de twee mogelijkheden: schenken en lenen.

Financieel inzicht

Bespreek uw huidige situatie en wat u belangrijk vindt met een adviseur. En krijg inzicht in uw persoonlijke situatie, nu en in de toekomst.
Investeren in vastgoed

Wilt u investeren in vastgoed?

U kunt uw vermogen ook investeren in vastgoed. Bijvoorbeeld om te verhuren of als tweede woning voor eigen gebruik. Kunt of wilt u de aankoop van het vastgoed niet volledig zelf betalen? U kunt tot 70% van de marktwaarde financieren.

Vermogensadvies

Persoonlijk gesprek over uw vermogen of pensioen

Wat is de beste plek voor uw vermogen, prive of in uw bv? Hoe blijft uw gezin achter bij onverhoopt overlijden? Kunt u eerder stoppen met werken? We helpen u graag met uw vragen. Maak nu een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten.

Is beleggen in een woning interessant voor ondernemers?

Beleggen in woning interessant voor ondernemers

Als ondernemer kunt u op verschillende manieren uw geld investeren. Denk aan een investering in uw BV om groei te realiseren. Een andere manier is beleggingsvastgoed.

Uw vermogen behouden, beleggen of besteden

Spaarvarken

Vermogen behouden

Sparen of toch niet? Bekijk andere mogelijkheden om uw vermogen te behouden.

-

Vermogen beleggen

Bent u bereid om meer risico te nemen? Dan is beleggen misschien iets voor u.

Zak met geld

Vermogen besteden

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor extra aflossen op uw hypotheek of schenken.