Duurzaam leven en ondernemen

Een ondernemer hoort ondersteund te worden in het streven naar duurzaam leven en ondernemen. We zoeken daarom continu naar duurzame oplossingen, investeringen en initiatieven die u daar écht bij helpen.

Duurzaam en circulair ondernemen: iets voor mij?

Hoe laat je ondernemers de voordelen en mogelijkheden zien van duurzaam en circulair ondernemen? Precies, door zelf het goede voorbeeld te geven. Met het huisvestingsconcept GREENE gaat ABN AMRO de komende jaren tientallen eigen locaties verduurzamen.

ABN AMRO steunt circulaire projecten ondernemers

Steeds meer bedrijven en ondernemers in ons land werken aan de ontwikkeling van circulaire producten. Aansprekend voorbeeld is de matras ‘bedzzzy’ van Auping die met hulp van de Sustainable Finance Desk van ABN AMRO kon worden gerealiseerd.

Wilt u geven aan een goed doel?

U wilt een bijdrage leveren aan de maatschappij. Dat is een prachtig voornemen, maar welke goede doelen passen bij u? Hoe weet u of uw euro's goed terecht komen? En welke vorm van geven past bij u? Wij helpen u graag om een bewuste keuze te maken en de beste vorm voor uw donatie te vinden.

Duurzaamheid bij ABN AMRO

We vinden het belangrijk dat onze samenleving steeds In een duurzame wereld zijn de mensen, het milieu en de economie met elkaar in evenwicht. Dit betekent onder andere dat we de grondstoffen van de aarde niet opmaken. We gebruiken ze zo, dat de toekomstige generaties er ook nog plezier van kunnen hebben. wordt. Dit proces willen we graag versnellen. We zoeken daarom continu naar duurzame oplossingen, investeringen en initiatieven die daar écht bij helpen. We laten u graag weten wat wij doen, en hoe u zelf ook kunt bijdragen.

Duurzaam wonen, werken en leven

We willen graag omschakelen naar een meer duurzame samenleving, samen met u. Hiervoor ontwikkelen we steeds meer duurzame producten en diensten. Lees welke investeringen u kunt doen waar u nu en op de lange termijn profijt van kunt hebben.