Kantoor of pinautomaat zoeken

Naar kantoor? Maak een afspraak

Als u naar kantoor komt, is het maken van een afspraak verplicht. Met een afspraak hoeft u niet te wachten en hebben onze adviseurs alle tijd voor u. Daarnaast spreiden we zo de drukte. Dat is belangrijk, omdat we rekening moeten houden met de Corona-maatregelen
 
Afspraak maken? 
  • Plan 'm direct in de agenda van het kantoor.
  • Internet Bankieren gebruiken op onze computers? Dat kan zonder afspraak.
! 

Geld pinnen of storten

  • Eind 2021 zijn al onze geldautomaten vervangen door een gele Geldmaat. Daarom staan er in de meeste kantoren nu al geen geldautomaten meer. Gelukkig is er altijd een Geldmaat dichtbij, vaak veilig binnen in een winkel. 
  • Wilt u muntgeld opnemen of storten? Dat kan bij een Geldmaat muntautomaat. Deze vindt u in veel vestigingen van de Gamma of Karwei. 
 Zoek hieronder een automaat in de buurt  

Tip: regel het zelf online

Wist u dat u de meeste bankzaken online makkelijk zelf regelt? Dit kan wanneer u maar wilt en u hoeft er niet het huis voor uit. En het is dan direct in orde. Zoek uw onderwerp en regel het direct.
 
! 
! 

Wat wilt u zoeken?

Een kantoor
Een geldautomaat
Een geldstortautomaat (biljetten)

Geld opnemen:

Geld storten:

Tip
Paspakker

Saldo checken, geld pinnen of storten bij een Geldmaat

Steeds meer geldautomaten worden vervangen door een Geldmaat. U kunt bij iedere Geldmaat zo vaak u wilt of uw saldo checken. En bij veel Geldmaten kunt u ook . Vaak is dit binnen in een winkel. Een prettig idee!