icoon
Beeldbankieren

Ervaar Beeldbankieren

Deskundig advies bij u thuis

  • Een kantoorervaring bij u thuis
  • Waar en wanneer het u uitkomt
  • Hulp bij de voorbereiding

Al 230.000 klanten gingen u voor

Met Beeldbankieren krijgt u persoonlijk advies zoals u van ons gewend bent. U heeft hetzelfde gesprek als op een kantoor, maar dan zonder reistijd. U start het videogesprek met uw adviseur via uw computer, tablet of mobiele telefoon. Wij zorgen dat u goed voorbereid bent en tijdens het gesprek kijkt u eenvoudig mee op het scherm van uw adviseur.

Ontdek Beeldbankieren

Deskundige adviseurs

U krijgt een persoonlijk gesprek met een deskundige adviseur die u anders op kantoor zou spreken.

Kijk mee op het scherm

Tijdens het adviesgesprek kunt u eenvoudig meekijken op het beeldscherm van de adviseur. 

Hulp bij de voorbereiding

U wilt natuurlijk goed voorbereid het gesprek ingaan. Wij helpen u daarbij.

Beeldbankieren: krijg een voorproefje

Benieuwd naar hoe een gesprek via Beeldbankieren eruit ziet? In deze video krijgt u een voorproefje. U ziet dat Brenda en Roger voor het eerst een adviesgesprek voeren vanuit huis. Dankzij de deskundige adviseur krijgt Brenda een goede indruk van haar financiële mogelijkheden.

Susanne over haar Beeldbankieren-ervaring

"Ik was bang dat we met Beeldbankieren niet meer de persoonlijke service zouden krijgen die we gewend waren op kantoor. Maar de adviseur was goed voorbereid, met alle aandacht voor ons. Het was ook fijn dat de adviseur haar scherm met ons deelde tijdens het gesprek. Dat praatte makkelijk en zo hielden we focus met als resultaat goed financieel advies op maat."

Algemene vragen over Beeldbankieren

Ja, u spreekt dezelfde adviseur die u op kantoor zou spreken en u krijgt hetzelfde persoonlijke advies dat u van ons gewend bent. De adviseur gaat goed voorbereid het Beeldbankieren-gesprek in en heeft tijdens het gesprek volledige aandacht voor uw vragen. Ook kunnen adviseurs via Beeldbankieren makkelijk collega's vanuit een ander kennisgebied toevoegen als dit nodig is. Zo krijgt u nóg beter antwoord op uw adviesvraag.

U ontvangt van ons direct nadat de afspraak is ingepland een e-mail met daarin de informatie die u helpt om het advies zo goed mogelijk voor te bereiden. Zo kunt u bijvoorbeeld al documenten inzien of zelf uploaden. Ook kunt u hier alvast controleren of uw beeld en geluid goed werken.

Ja, dat kan. Uw adviseur kan tijdens het gesprek zijn of haar scherm met u delen zodat u hetzelfde scherm ziet. Ook kan de adviseur ter plekke iets voor u uitzoeken of uitrekenen, terwijl u op het scherm meekijkt. Net als bij een afspraak op kantoor. U kunt ook uw eigen scherm delen als u bijvoorbeeld een document aan de adviseur wilt laten zien.

Ja, het is mogelijk om uw camera tijdens het gesprek uit te zetten. Wij raden een gesprek met de camera aan, omdat dit de connectie tussen u en de adviseur versterkt.

Ja, u kunt beiden vanaf een andere plek deelnemen aan het Beeldbankieren-gesprek. Er wordt dan een videoverbinding tussen drie personen gestart: de adviseur, uw naaste en uzelf.

Tijdens het gesprek beantwoordt de adviseur uw vragen die bij zijn/haar specialisme horen. Is er voor uw vraag een ander specialisme nodig? Dan zal de adviseur tijdens het gesprek een adviseur met die kennis uitnodigen om deel te nemen aan het Beeldbankieren-gesprek. Het streven is om uw vragen in één gesprek te beantwoorden.