Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Beeldbankieren

Een videogesprek waar het u uitkomt

Voor een persoonlijk gesprek over uw vermogen hoeft u de deur niet meer uit. Met Beeldbankieren heeft u een online videogesprek met uw private banker, beleggingsadviseur of Next coach; wanneer het u uitkomt via uw computer, tablet of smartphone. Om te kunnen Beeldbankieren is het nodig om eerst een afspraak te maken. Dit kunt u doen via uw Private Banker of Private Assistance. Vervolgens kunt u aangeven of u de afspraak via beeldbankieren wilt doen.

Maak de keuze die voor u van toepassing is

Creditcard

Ik heb toegang tot Internet Bankieren

Heeft u toegang tot Internet Bankieren of de app van ABN AMRO? Dan kunt u veilig met ons Beeldbankieren vanuit uw vertrouwde omgeving. 

Beeldbankieren op laptop

Ik heb geen toegang tot Internet Bankieren

U kunt ook Beeldbankieren via uw browser. Bekijk de instructies. 

ABN AMRO

Wat heb ik nodig voor mijn afspraak?

Vaak heeft u naast uw identiteitsbewijs ook nog andere documenten nodig. Tip: verzamel alvast de juiste documenten.

Vragen over Beeldbankieren

Ja, net als op kantoor spreekt u met een adviseur van ABN. U krijgt het persoonlijke advies dat u van ons gewend bent. Onze adviseur gaat goed voorbereid het Beeldbankieren-gesprek in en heeft tijdens het gesprek alle aandacht voor uw vragen. Ook kunnen onze adviseurs via Beeldbankieren makkelijk collega's vanuit een ander kennisgebied aan het gesprek toevoegen, als dit nodig is. Zo krijgt u nóg beter antwoord op uw vraag.

U ontvangt van ons direct nadat de afspraak is ingepland een e-mail met daarin de informatie die u helpt om het advies zo goed mogelijk voor te bereiden. Zo kunt u bijvoorbeeld al documenten inzien of zelf uploaden. Ook kunt u hier alvast controleren of uw beeld en geluid goed werken.

Ja, dat kan. Uw adviseur kan tijdens het gesprek zijn of haar scherm met u delen zodat u hetzelfde scherm ziet. Ook kan de adviseur ter plekke iets voor u uitzoeken of uitrekenen, terwijl u op het scherm meekijkt. Net als bij een afspraak op kantoor. U kunt ook uw eigen scherm delen als u bijvoorbeeld een document aan de adviseur wilt laten zien.

Ja, het is mogelijk om uw camera tijdens het gesprek uit te zetten. Wij raden een gesprek met de camera aan, omdat dit de connectie tussen u en de adviseur versterkt.

Ja, u kunt beiden vanaf een andere plek deelnemen aan het Beeldbankieren-gesprek. Er wordt dan een videoverbinding tussen drie personen gestart: de adviseur, uw naaste en uzelf.

Tijdens het gesprek beantwoordt de adviseur uw vragen die bij zijn/haar specialisme horen. Is er voor uw vraag een ander specialisme nodig? Dan zal de adviseur tijdens het gesprek een adviseur met die kennis uitnodigen om deel te nemen aan het Beeldbankieren-gesprek. Het streven is om uw vragen in één gesprek te beantwoorden.