Beeldbankieren

Een videogesprek waar het u uitkomt

Persoonlijk gesprek via Beeldbankieren

Persoonlijk gesprek via computer, tablet of smartphone

Voor een persoonlijk gesprek over uw geldzaken hoeft u de deur niet meer uit. Met Beeldbankieren heeft u een online videogesprek met een adviseur, wanneer het u uitkomt. Of het nu gaat om een hypotheek of over financieel advies. Bijvoorbeeld over de alternatieven voor sparen of uw pensioen. Lees meer en bekijk hoe Beeldbankieren werkt in de video.

Maak een afspraak via beeldbankieren over:

Een hypotheek

Op zoek naar een nieuw huis en snel een hypotheek nodig? Een videogesprek via Beeldbankieren kan al binnen 24 uur. Gewoon vanuit uw eigen huis, ook ’s avonds en in het weekend. Net als een hypotheekgesprek op kantoor, is een oriëntatiegesprek gratis en vrijblijvend. Al klant bij ABN AMRO? Plan dan zelf online uw afspraak in.

Beleggen en pensioen

Wilt u graag geld opzij zetten voor later: voor bijvoorbeeld de studie van uw kind? Dan kan beleggen voor u een optie zijn, zeker nu de spaarrente zo laag staat. Of wilt u graag sparen voor uw eigen toekomst en uw pensioen aanvullen? Bespreek uw mogelijkheden eens vrijblijvend met beeldbankieren.

Uw andere geldzaken

Heeft u een andere vraag over uw financiën, bijvoorbeeld over uw betaal- of spaarrekening, verzekering(en) of lening? Of wilt u met een adviseur uw vermogen bespreken? Ook dan kunt u een afspraak maken voor een gesprek via beeldbankieren.

Tip

Hoe werkt Beeldbankieren?

  1. U maakt een afspraak 
  2. U krijgt per mail een overzicht van wat u nodig heeft tijdens het gesprek
  3. Download en installeer het programma Skype for Business
  4. U krijgt via e-mail instructies om aan het videogesprek deel te nemen. Daar kunt u gegevens delen met de adviseur. 
  5. Het videogesprek is op het afgesproken tijdstip