Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Beeldbankieren

Online persoonlijk advies

Met Beeldbankieren krijgt u persoonlijk advies zoals u van ons gewend bent. U heeft hetzelfde gesprek als op een kantoor, maar dan via uw computer, tablet of mobiele telefoon. Waar en wanneer u maar wilt. Wij zorgen ervoor dat u goed voorbereid bent. Tijdens het gesprek kijkt u eenvoudig mee op het scherm van uw adviseur.

Nieuwe afspraak maken

Persoonlijk

Maak bijvoorbeeld een afspraak voor:

 • Wonen en hypotheken
 • Beleggen en pensioen
 • Vermogensbeheer
 • Lenen
 • Verzekeren
 • Betalen

Zakelijk bankieren

Maak een afspraak voor zakelijk bankieren:

 • Uw bedrijf verduurzamen
 • Een lening of krediet vanaf € 250.000

Private Banking

Bij Private Banking maakt u een afspraak voor:

 • Vermogensbeheer
 • Estateplanning
 • Duurzaam beleggen
 • Uw persoonlijke private banker
ABN AMRO

Naar uw afspraak

Voordat uw afspraak begint, krijgt u van ons een e-mail. Hierin staat een link om in te loggen en uitleg over hoe u uw afspraak start.

U kunt de uitleg ook nu al bekijken om u goed voor te bereiden.

Ervaar Beeldbankieren zelf

Benieuwd naar hoe een gesprek via Beeldbankieren gaat? In deze video krijgt u een voorproefje. U ziet dat Brenda en Roger voor het eerst een adviesgesprek voeren vanuit huis. Dankzij de deskundige adviseur krijgt Brenda een goede indruk van haar financiële mogelijkheden.

Vragen over Beeldbankieren

Ja, net als op kantoor spreekt u met een adviseur van ABN. U krijgt het persoonlijke advies dat u van ons gewend bent. Onze adviseur gaat goed voorbereid het Beeldbankieren-gesprek in en heeft tijdens het gesprek alle aandacht voor uw vragen. Ook kunnen onze adviseurs via Beeldbankieren makkelijk collega's vanuit een ander kennisgebied aan het gesprek toevoegen, als dit nodig is. Zo krijgt u nóg beter antwoord op uw vraag.

U ontvangt van ons direct nadat de afspraak is ingepland een e-mail met daarin de informatie die u helpt om het advies zo goed mogelijk voor te bereiden. Zo kunt u bijvoorbeeld al documenten inzien of zelf uploaden. Ook kunt u hier alvast controleren of uw beeld en geluid goed werken.

Ja, dat kan. Uw adviseur kan tijdens het gesprek zijn of haar scherm met u delen zodat u hetzelfde scherm ziet. Ook kan de adviseur ter plekke iets voor u uitzoeken of uitrekenen, terwijl u op het scherm meekijkt. Net als bij een afspraak op kantoor. U kunt ook uw eigen scherm delen als u bijvoorbeeld een document aan de adviseur wilt laten zien.

Ja, u kunt beiden vanaf een andere plek deelnemen aan het Beeldbankieren-gesprek. Er wordt dan een videoverbinding tussen drie personen gestart: de adviseur, uw naaste en uzelf.

Tijdens het gesprek beantwoordt de adviseur uw vragen die bij zijn/haar specialisme horen. Is er voor uw vraag een ander specialisme nodig? Dan zal de adviseur tijdens het gesprek een adviseur met die kennis uitnodigen om deel te nemen aan het Beeldbankieren-gesprek. Het streven is om uw vragen in één gesprek te beantwoorden.