Hypotheekafspraak maken

Regel online uw hypotheekgesprek

Wat kunt u verwachten van het hypotheekgesprek?

Oriëntatiegesprek

  • Het eerste gesprek is gratis
  • Eenvoudig via Beeldbankieren
  • 7 dagen per week

Tijdens het oriëntatiegesprek bekijkt u samen met de adviseur uw mogelijkheden, en bespreekt u uw financiële situatie en hypotheekwensen. Na afloop ontvangt u een oriëntatierapport.

Adviesgesprek

  • U betaalt voor het gesprek
  • Eenvoudig via Beeldbankieren
  • Persoonlijk en deskundig advies

Tijdens het adviesgesprek bespreekt u samen met de adviseur uw financiële situatie. U krijgt advies over welke producten het beste bij u passen en de bijbehorende kosten. Na afloop ontvangt u een adviesrapport.

Bekijk waarom Danny kiest voor Beeldbankieren

In deze video vertelt Danny hoe hij het gesprek via Beeldbankieren heeft ervaren. Bekijk of het ook iets voor u is, onze adviseurs helpen u graag.

Hypotheekvraag? Snel en makkelijk via de chat

Hypotheekvraag? Snel en makkelijk via de chat

Kunt u het antwoord op uw hypotheekvraag niet helemaal vinden? Of heeft u gewoon een korte hypotheekvraag? Dat snappen we. Stel daarom uw vraag via de chat. Zo heeft u snel antwoord.

hypotheek zonder zorgen

Een hypotheek zonder zorgen

 
  • Persoonlijk hypotheekadvies
  • Zelf uw hypotheek bekijken en aanpassen
  • Lagere hypotheekrente bij betaalpakket en energielabel A en B

Veelgestelde vragen

Voorbereiden Oriëntatiegesprek:

Om goed voorbereid het oriëntatiegesprek in te gaan is het verstandig om alvast wat documenten te verzamelen. Bijvoorbeeld uw persoons- en inkomensgegevens, en uw financiële verplichtingen. Zorg er daarom voor dat u deze bij de hand heeft tijdens het gesprek.

Voorbereiden Adviesgesprek:

Heeft u binnenkort uw adviesgesprek? In uw Persoonlijke Omgeving kunt u de benodigde documenten alvast uploaden zoals uw loonstrook of werkgeversverklaring en deze delen met de adviseur. Zo heeft de adviseur alvast inzicht in uw persoonlijke situatie. Bekijk de checklist.

U betaalt advieskosten voor persoonlijk advies van een adviseur en het adviesrapport. De kosten staan vast en hangen dus niet af van de hoogte van uw hypotheek. Tijdens het eerste oriëntatiegesprek krijgt u nog geen advies. Daarom betaalt u daarvoor ook geen advieskosten.

Beeldbankieren is hetzelfde als een live gesprek met een adviseur, maar dan via video. U bespreekt dezelfde onderwerpen als bij een live afspraak. En de documenten die u nodig heeft, deelt u makkelijk via een linkje op uw beeldscherm. Bekijk of Beeldbankieren iets voor u is.

In sommige gevallen kunt u een hypotheek regelen zonder advies. Maar ook bijvoorbeeld bij het verhogen of het oversluiten van uw hypotheek. Daarmee bespaart u op de advies- en afhandelingskosten

In uw Persoonlijke Omgeving slaat u heel makkelijk uw hypotheekberekening op. Zo kunt u op een later moment de berekening er altijd weer bij pakken en wijzigen als dat nodig is. Ook kunt u interessante huizen toevoegen en met elkaar vergelijken. Heel handig, zeker als u zich nog aan het oriënteren bent.