Naar de navigatie Naar de inhoud

Beleggingsadvies Actief

Een adviseur in de dealingroom

Midden in de dealingroom

Beleggingsadvies Actief

  • Geschikt vanaf € 100.000,-

  • Beleggen voor de korte termijn

  • Uw eigen adviseur in de dealingroom

100.000 euro

Geschikt vanaf € 100.000,-

Beschikt u over een vrij belegbaar vermogen van minimaal € 100.000,-? Houdt u van de dynamische beleggingswereld? En wilt u beleggen voor de korte termijn? Dan is Beleggingsadvies Actief voor u interessant.

Beleggen voor de korte termijn

U bent bereid risico's te nemen want u zoekt aantrekkelijke beleggingskansen op de korte termijn. Uw adviseur is uw sparringpartner. Deze geeft u adviezen en suggesties, gericht op beleggingen met een termijn van 1 tot 6 maanden. Minimaal 1 keer per maand heeft u contact met uw adviseur. Met Beleggingsadvies Actief speelt u snel in op actuele ontwikkelingen in de markt.

stopwatch

Uw eigen adviseur in de dealingroom

Bij Beleggingsadvies Actief heeft u zeer geregeld contact met uw adviseur. De man aan het front. Hij staat voor u klaar in de dealingroom van ABN AMRO. Uw adviseur is continu op zoek naar interessante beleggingskansen op de korte termijn. Ook wijst hij u op eventuele risico's. U heeft rechtstreeks contact met hem. Hij is uw sparringpartner als het gaat om tradesuggesties met onder andere aandelen, opties en Turbo's & Traders. U beslist uiteraard zelf of u zijn adviezen opvolgt.

Info, koersen en Mijn Dealingroom

Behalve met advies van uw adviseur in de dealingroom ondersteunen we u met geavanceerde  tools. Met Mijn Dealingroom bieden wij u uw eigen handelsplatform, waarop u bijvoorbeeld ook opinies en informatie kunt vinden. Daarnaast vindt er online een fundamentele en technische analyse van uw portefeuille plaats.

Mijn Dealingroom

 

Beleggen via Fondsadvies brengt natuurlijk ook kosten met zich mee. Er zijn verschillende soorten kosten. We hebben ze voor u op een rijtje gezet.

De kosten van Beleggingsadvies Actief
Wilt u alle feiten op een rij? Lees de kenmerken

Bent u overtuigd?

Maak een afspraak

Vragen? Bel op werkdagen van 8 tot 22 uur, zaterdag van 9 uur tot 17.30 uur.

0900 - 9215  ( uitleg belkosten )