Naar de navigatie Naar de inhoud

Beleggingsadvies Actief

Een adviseur in de dealingroom

Midden in de dealingroom

Beleggingsadvies Actief

  • Geschikt vanaf € 100.000,-

  • Beleggen voor de korte termijn

  • Uw eigen adviseur in de dealingroom

100.000 euro

Geschikt vanaf € 100.000,-

Beschikt u over een vrij belegbaar vermogen van minimaal € 100.000,-? Houdt u van de dynamische beleggingswereld? En wilt u beleggen voor de korte termijn? Dan is Beleggingsadvies Actief voor u interessant.

Beleggen voor de korte termijn

U bent bereid risico's te nemen want u zoekt aantrekkelijke beleggingskansen op de korte termijn. Uw adviseur is uw sparringpartner. Deze geeft u adviezen en suggesties, gericht op beleggingen met een termijn van 1 tot 6 maanden. Minimaal 1 keer per maand heeft u contact met uw adviseur. Met Beleggingsadvies Actief speelt u snel in op actuele ontwikkelingen in de markt.

stopwatch

Uw eigen adviseur in de dealingroom

Bij Beleggingsadvies Actief heeft u zeer geregeld contact met uw adviseur. De man aan het front. Hij staat voor u klaar in de dealingroom van ABN AMRO. Uw adviseur is continu op zoek naar interessante beleggingskansen op de korte termijn. Ook wijst hij u op eventuele risico's. U heeft rechtstreeks contact met hem. Hij is uw sparringpartner als het gaat om tradesuggesties met onder andere aandelen, opties en Turbo's & Traders. U beslist uiteraard zelf of u zijn adviezen opvolgt.

Info, koersen en Mijn Dealingroom

Behalve met advies van uw adviseur in de dealingroom ondersteunen we u met geavanceerde  tools. Met Mijn Dealingroom bieden wij u uw eigen handelsplatform, waarop u bijvoorbeeld ook opinies en informatie kunt vinden. Daarnaast vindt er online een fundamentele en technische analyse van uw portefeuille plaats.

Mijn Dealingroom

 

Wilt u alle feiten op een rij? Lees de kenmerken

Bent u overtuigd?

Maak een afspraak

Vragen? Bel op werkdagen van 8 tot 22 uur, zaterdag van 9 uur tot 17.30 uur.

0900 - 9215 (uitleg belkosten)

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief