Bekijk de video van de uitzending 'De waterstofeconomie: van grijs naar groen'

Heeft u de online uitzending over de Beleggingsstrategie-update: De waterstofeconomie; van grijs naar groen met presentator Roelof Hemmen op 22 juni gemist, of wilt u die nog een keer bekijken? Wij hebben de uitzending voor u opgenomen.
 

Wat kunt u verwachten?

Judith Sanders (Beleggingsstrateeg) en Piet Schimmel (Senior Expert Aandelenthema’s) gaven een beeld van de impact die de opkomst van waterstof heeft op de financiële markten. Ze nemen de kijkers mee in de groeiende rol van waterstof in de energietransitie en geven inzicht in de mogelijkheden en de risico’s voor beleggers in de wereld van waterstof.

Lees meer over de waterstofeconomie

Nu de landen die de meeste CO₂ uitstoten ernaar streven om over ongeveer 30 jaar CO₂-neutraal te zijn, wordt de waterstofeconomie eindelijk haalbaar. Voor beleggers kunnen hiermee kansen ontstaan. Voor meer informatie hierover, lees het artikel van Piet Schimmel: De waterstofeconomie; van grijs naar groen.
 

Zet experts voor u aan het werk

Wist u dat onze experts u kunnen ontzorgen en uw beleggingen voor u kunnen beheren? In een gesprek met een Vermogensbeheerder bepaalt u welk beleggingsdoel u heeft en hoeveel risico u wilt lopen. Ook kunt u samen bekijken of een duurzaam mandaat bij uw wensen past. Het is belangrijk dat u zich er bewust van bent dat beleggen iets is voor de langere termijn en dat beleggen risico’s met zich meebrengt. Daarna gaan onze experts voor u aan het werk en wordt uw vermogen belegd volgens uw risicoprofiel, met een optimaal gespreide portefeuille.