Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Man en vrouw overleggen op de bank

Waarom beleggen bij ABN AMRO?

Ieder mens heeft dromen. Maar hoe krijgt u genoeg geld bij elkaar om deze dromen te realiseren? Beleggen kan een optie zijn als u een financiële buffer heeft voor uitgaven op korte termijn. Beleggen brengt echter meer risico’s met zich mee dan sparen. Maar waarom zou u bij ABN AMRO gaan beleggen? Wij hebben 8 goede redenen op een rij gezet.

 1. Beleggen op verschillende manieren

  Moet u een kenner zijn om te beleggen? Absoluut niet. Bij ABN AMRO kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen uw geld in fondsen te beleggen met Begeleid Beleggen. U hoeft dan niet zelf aandelen of obligaties te kopen. U bedenkt alleen hoeveel risico u wilt nemen en hoeveel u inlegt. U kunt al Begeleid Beleggen vanaf € 20. U kunt dan ook bijvoorbeeld periodiek een vast bedrag inleggen. U bepaalt zelf hoeveel en hoe vaak. U kunt uw inleg aanpassen of stopzetten wanneer u wilt.

  Heeft u al een vermogen van meer dan € 50.000? Dan kunt u uw geld laten beleggen door onze experts van Vermogensbeheer. Uw eigen Vermogensspecialist begeleidt u van het begin tot het eind.

  Wilt u wel zelf aandelen of obligaties kopen en verkopen op de beurzen? Dat kan met ABN AMRO Zelf Beleggen.

 2. Altijd op uw manier

  Bent u een beginnende of juist ervaren belegger? U bepaalt altijd zelf de wensen en grenzen als het gaat over het beleggen van uw geld. Wilt u weten welke beleggingsvorm van ABN AMRO bij u past? Vul de keuzehulp in en u ziet de uitkomst direct.

 3. Er wacht een wereldteam op u

  Een deskundig team van analisten, verspreid over de hele wereld, voorzien onze adviseurs en beleggers dagelijks van informatie. Beleggen bij ABN AMRO betekent dat één van de grootste en deskundigste partijen van Nederland u helpt.

 4. Prijswinnend beleggen

  Beleggen bij ABN AMRO is beleggen met meer dan 200 jaar ervaring. Onze expertise, dienstverlening en producten zijn onderscheidend en worden goed gewaardeerd. Zo goed zelfs dat we regelmatig in de prijzen vallen. Daar zijn we best een beetje trots op.

  Bekijk een overzicht van alle prijzen en onderscheidingen die we kregen. 

 5. Duurzaam beleggen

  Bent u geïnteresseerd in beleggen en heeft u mensenrechten, milieu en maatschappij hoog in het vaandel voor nu én in de toekomst? Dan is het logisch dat u kiest voor duurzaam beleggen in ondernemingen die duurzaamheid voorop hebben staan. 

  Natuurlijk kunt u ook duurzaam beleggen bij ABN AMRO. We streven ernaar om een betere bank te zijn die bijdraagt aan een betere wereld. We zoeken naar duurzame oplossingen, investeringen en initiatieven om zo een duurzame waarde te creëren voor u, onze aandeelhouders, de bank en de samenleving als geheel. 

  U kunt zelf duurzaam beleggen door te kiezen uit 1 van de duurzame beleggingsfondsen. Deze vindt u eenvoudig met de Fondsselector onder het kopje 'Duurzaamheid'. Hoe meer groene wereldbollen, hoe beter de bedrijven in het fonds gemiddeld scoren op hun impact op het milieu, mensenrechten, onderwijs en sociaal ondernemerschap.

 6. Op elk moment starten en stoppen

  Beleggen bij ABN AMRO betekent dat u zelf bepaalt wanneer u start, hoe u gaat beleggen en wanneer u stopt. Wilt u één keer een groot bedrag inleggen of liever een klein bedrag? Dat kan. Wilt u elke maand een vast bedrag inleggen en dat regelmatig kunnen veranderen? Ook dat kan. U bent vrij om te starten, aan te passen en te stoppen wanneer u dat wilt. 

  Bedenk wel dat hoe langer u geld belegt, hoe groter de kans is dat uw vermogen groeit. Zorg daarnaast dat u een financiële buffer heeft voor onvoorziene uitgaven. 

  Check hiervoor de Nibud Bufferberekenaar

 7. Altijd en overal online en via app beschikbaar

  Als u bij ons belegt kunt u altijd en overal de waarde van uw beleggingen bekijken en orders opgeven. 24/7, waar ook ter wereld. Zowel via Internet Bankieren als via de ABN AMRO app.

 8. Platform voor de actieve belegger

  Bent u begonnen met beleggen en vindt u het leuk? En wordt u steeds meer een ervaren belegger? Dan kunt u ook kiezen voor Zelf Beleggen Plus bij ABN AMRO. Dat betekent dat u alles zelf doet met een ruime keuze uit beschikbare beleggingsproducten. Maar een goede ruiter is kansloos zonder krachtig paard. Daarom hebben we speciaal voor onze ervaren beleggers een platform ontwikkeld: Mijn Dealingroom. Met deze online beleggerstool krijgt u beurskoersen, kerncijfers, opinies, beursnieuws en inzicht in uw orderstatus. Ook kunt u een koersalert instellen zodat u automatisch bericht krijgt als de koers stijgt of daalt.

Kies de beleggingsvorm die bij u past

Begeleid Beleggen

 • U krijgt online begeleiding bij uw keuze voor 1 van 5 ABN AMRO ESG Profielfondsen.
 • U maakt gebruik van de kennis van een ervaren team van experts. Samen zoeken zij constant naar het beste rendement binnen uw risicogrenzen.
 • U kunt al inleggen vanaf € 20.

Zelf Beleggen Basis

 • U kiest uit een overzichtelijk assortiment beleggingsfondsen, aandelen en ETF's.
 • U belegt tegen lage kosten.
 • U heeft de beschikking over handige tools en nieuws en opinies van onze experts.

Zelf Beleggen Plus

 • U heeft de keuze uit meer dan 30.000 beleggingsproducten van beurzen uit 22 landen wereldwijd.
 • Orders voert u razendsnel door via het professionele beleggingsplatform Mijn Dealingroom.
 • U heeft de beschikking over fundamentele opinies en realtime koersinformatie.