Naar de navigatie Naar de inhoud

Brochures

Bent u op zoek naar een brochure die u in een van onze bankkantoren heeft gezien? U kunt ze ook online bekijken en de informatie nog eens rustig nalezen. Bekijk het overzicht van onze brochures.

Klant worden

Opent u uw eerste betaalrekening? Of stapt u van een andere bank over naar ABN AMRO? Wat uw situatie ook is: bij ABN AMRO bankiert u zoals ú dat wilt. 

Kinderen

Misschien heeft u net een (klein)kind gekregen of heeft u een huis vol pubers? In elke levensfase van u en van uw (klein)kinderen helpen we graag om uw bankzaken goed te regelen.

Wonen

Een geschikte woning vinden is best een opgave. Er komen veel vragen op u af. Natuurlijk bent u benieuwd wat er financieel mogelijk is. ABN AMRO kan u helpen de juiste beslissingen te nemen. 

Schenken

Heeft u een mooi bedrag gespaard of komt er op korte termijn een bedrag vrij? Heeft u dit zelf niet nodig en wilt u het - voor een deel - aan uw (klein)kinderen geven? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om dit vrij van schenkbelasting te schenken.

Scheiden

Als u en uw partner uit elkaar gaan, komt er veel op u af. Het is verstandig om zo snel mogelijk contact op te nemen met een adviseur van ABN AMRO om inzicht te krijgen in uw financiële situatie en de stappen die u kunt nemen.

Grip op later

Iedereen denkt wel eens na over later. Het moeilijkste is vaak te bepalen hoeveel er voor later nodig is. ABN AMRO kan u helpen de juiste beslissingen voor uw financiële toekomst te nemen. 

Beleggen

Bent u belegger of wilt u beginnen met beleggen? Dan heeft u misschien vragen. Kan ik beleggen zonder veel risico of welke beleggingsvorm past bij mij? Wij helpen u graag verder.

Overlijden

Als er een dierbare overlijdt, komt er veel op de nabestaanden af. In korte tijd moet er een hoop geregeld worden. Door nu zelf al veel te regelen, maakt u het straks makkelijker voor uw nabestaanden.

Alles naar wens

We vinden het belangrijk dat u tevreden over ons bent. Daarom horen we het graag als u denkt dat onze service beter kan. Laat het ons ook weten als u een suggestie, vraag of klacht heeft. Wat er ook aan de hand  is, we zoeken altijd naar een passende oplossing.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Liever 4G dan openbare wifi

Bedenk welk netwerk u gebruikt

10 tips voor Veilig Mobiel Bankieren

Wist u dat slimme criminelen makkelijk kunnen 'meekijken' op openbare wifi, en wifi waarvan iedereen het wachtwoord kan krijgen? Gebruik liever uw eigen 4G netwerk. Dat is vaak nog sneller ook.