Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

U bent nu uitgelogd

Is dit interessant voor u?

Eindejaarstips 2021

Eindejaarstips 2021

Wist u dat de jaarlijkse vrijstellingen voor schenkingen in 2021 hoger zijn dan in andere jaren in verband met de coronacrisis? En vraagt u zich af of het financieel slim is om aan het einde van 2021 nog een paar grote privé-uitgaven te doen? Onze expert geeft uitleg. Lees ook de andere eindejaarstips.

Vrouw ontvangt valse sms op haar mobiele telefoon.

Actueel: malware via sms

Heeft u een sms ontvangen over uw pakket, met een link? Klik hier niet op en check de status van uw bestelling op de website van uw pakketdienst.

Zoek een geldautomaat

Wilt u geld opnemen voor de feestdagen?

Houd er dan rekening mee dat u misschien niet meer bij uw kantoor terecht kunt. Onze geldautomaten zijn vervangen door de automaten van Geldmaat. 

€ 25 cashback bij een nieuwe creditcard

Vanuit uw luie stoel online shoppen voor de feestdagen? Als u vóór 21 december 2021 online een creditcard bij ons aanvraagt, krijgt u € 25 cashback!

Start met periodiek beleggen!

Open een beleggingsrekening, beleg 3 maanden minimaal € 150 met een periodieke inleg en ontvang € 50 bonus. Beleggen kent risico's. U kunt uw inleg verliezen.

Maximale hypotheek berekenen

Bent u op zoek naar een koophuis? Dan wilt u eerst weten hoeveel u kunt lenen. Bereken eenvoudig zelf hoeveel hypotheek u kunt krijgen en uw maandbedrag. Zo weet u in welke prijsklasse u kunt gaan zoeken én hoeveel u dat gaat kosten.