Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Niet uitgelogd

U bent niet succesvol uitgelogd.

U bent uitgelogd

Is dit interessant voor u?

Aandacht voor uw vermogen

Heeft u een vrij besteedbaar vermogen van tenminste € 200.000? Dan komt u in aanmerking voor Preferred Banking. U kunt dan kiezen voor een eigen adviseur en krijgt privileges, zoals toegang tot de Aspire Lounges op Schiphol.

Het hele jaar goed verzekerd op reis

Met een doorlopende reisverzekering gaat u met een gerust gevoel op reis. Handig als u meerdere keren per jaar op reis gaat. En u het hele jaar door verzekerd wilt zijn.

Vergeet niet uw software en app te updaten

Mobiel Bankieren is afgestemd op de nieuwste mogelijkheden van iOS en Android. De app werkt daarom het beste met de nieuwste versies. Update dus altijd onze app én de software op uw telefoon.

image not availabale

Weten hoeveel u kunt lenen?

Andere auto, dure studie of vaatwasser ineens stuk? Soms kan lenen handig zijn. Bereken eenvoudig hoeveel u kunt lenen. Dan ziet u meteen wat u per maand kwijt bent en wanneer uw lening is terugbetaald.

image not availabale

€ 100 zomerbonus als u nu belegt

Als u nu minimaal € 2.000 belegt en dit 3 maanden laat staan, krijgt u € 100 op uw rekening. U ontvangt de zomerbonus alleen als u zich aanmeldt voor de actie. Het maakt niet uit of u al langer belegt of nu start met beleggen.