Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

U bent nu uitgelogd

Is dit interessant voor u?

ABN AMRO gaat klanten die te veel rente hebben betaald compenseren

Vergoeding voor te veel betaalde rente

Heeft u vanaf 1 januari 2008 gebruikgemaakt van een doorlopend consumptief krediet met variabele rente? Dan krijgt u mogelijk compensatie. Lees meer over de compensatieregeling. En laat u op de hoogte houden via onze e-mail updates.
Jongerengroeirekening - zakgeld

Nu € 15 zakgeld voor uw kind

Wat kocht u vroeger van uw zakgeld? Leren omgaan met geld was een ontdekkingsreis. Voor u én uw ouders.

Nu kunt u uw kind financieel op eigen benen leren staan. Open voor 5 oktober 2021 online een Jongerengroeirekening voor uw kind. Dan storten we € 15 op de rekening. Mooi meegenomen!

Prinsjesdag 2021

Op Prinsjesdag heeft het kabinet de Miljoenennota en de belastingplannen voor volgend jaar gepresenteerd. Maar wat betekenen deze plannen precies voor u? Onze experts vertellen u daar meer over en lichten de kabinetsbesluiten toe aan de hand van een paar concrete voorbeelden.

Zó werkt de 50-30-20-budgetregel

Meer geld overhouden aan het einde van de maand? Dat wil natuurlijk iedereen! Met de 50-30-20-budgetregel lukt het u vast.

Maximale hypotheek berekenen

Bent u op zoek naar een koophuis? Dan wilt u eerst weten hoeveel u kunt lenen. Bereken eenvoudig zelf hoeveel hypotheek u kunt krijgen en uw maandbedrag. Zo weet u in welke prijsklasse u kunt gaan zoeken én hoeveel u dat gaat kosten.