Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

U bent nu uitgelogd

Is dit interessant voor u?

Vrouw denkt aan belegeid beleggen met voorjaarsbonus

Beleg periodiek met nú € 50 bonus!

Start met Begeleid Beleggen! Open een beleggingsrekening en zet periodiek geld opzij. Beleg nu 4 opeenvolgende maanden minimaal € 100 en ontvang € 50 bonus. Meld u aan via het formulier. Beleggen kent risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Man meldt waterschade via zijn inboedelverzekering

Uw spullen in huis goed verzekerd

Met een inboedelverzekering zijn uw spullen in huis in de meeste gevallen goed verzekerd tot € 150.000. Zoals uw gloednieuwe meubels. Of uw fiets die in de schuur staat. Tegen schade door bijvoorbeeld diefstal, brand of storm. Benieuwd wat er wel en niet verzekerd is?

Nieuwe vorm van betaalpasfraude

Onthoud dat wij u nooit vragen uw bankpas op te sturen of aan ons mee te geven als we bij u langskomen. Oplichters doen dit wel. Herken deze vorm van betaalpasfraude en geef oplichters weinig kans.

Uw belastingaangifte over 2020

Vanaf 1 maart 2021 kunt u weer belastingaangifte doen. Dat gaat steeds makkelijker. En helemaal online. Dan is een groot gedeelte van uw aangifte al ingevuld. Controleer de vooraf ingevulde gegevens goed, vul ze waar nodig aan en wijzig ze eventueel.

Verhuizen of verbouwen?

Twijfelt u over verhuizen of verbouwen? En gaat u dan ook verduurzamen? Bekijk met een frisse blik wat het beste past bij uw wensen én uw financiën. Bekijk ook de video's met verschillende vragen van klanten.
Zo maakt u de beste keuze.