Naar de navigatie Naar de inhoud

Relevant

Denkt u wel eens na over uw toekomst en wat u wilt doen met uw vermogen? Bijvoorbeeld schenken aan uw kind of kleinkind? Of een (nog) beter rendement behalen op uw vermogen? Bekijk de tips en informatie over deze onderwerpen en meer.

Uitgelicht

Duurzaam beleggen bij ABN AMRO

Duurzaam beleggen bij ABN AMRO

Steeds meer particulieren kiezen voor duurzaam beleggen. Directeur duurzaam beleggen bij ABN AMRO Jan Willem Hofland legt uit hoe dit een volwassen beleggingspropositie is geworden.

Beleggen: verschil tussen man en vrouw

Beleggen: verschil tussen man en vrouw

Of mannen en vrouwen anders beleggen? Ja zeker. Maar wat zijn de verschillen eigenlijk, wat kunnen ze van elkaar leren en wie behaalt het meeste rendement?

Millennials ontdekken beleggen

Millennials ontdekken beleggen

Jonge mensen beleggen steeds vaker. Bij sommige online brokers is het aantal beleggers onder de 30 al gestegen naar 35%. Waarom en waarin beleggen jongeren en wat zijn hun drijfveren?

6 psychologische valkuilen bij beleggen

6 psychologische valkuilen bij beleggen

Belegt u of overweegt u dat te gaan doen? Dan loont een flinke dosis zelfkennis. Emotie speelt namelijk een grotere rol bij beleggen dan we willen. Wie zich bewust is van de psychologische valkuilen, heeft meer kans op succes.

Voorkom onverwachte belastingen bij een schenking

Voorkom onverwachte belastingen bij een schenking

Als u geld wilt schenken, is het slim om rekening te houden met de vrijstellingen. Zo voorkomt u dat de ontvanger belasting moet betalen over de schenking. Sinds 1 januari 2017 is er een aantal zaken veranderd. Hier leest u welke.

Is uw nalatenschap nog op orde?

Erfenis vaak bron van ruzie

Als ouders komen te overlijden, is dat natuurlijk een verdrietig moment. Maar helaas levert een overlijden ook in veel gevallen behoorlijke ruzies op binnen de familie. Zeker als er sprake is van een grote erfenis. Hoe voorkomt u dit? Zorg ervoor dat u deze 5 zaken geregeld heeft:

Nieuwe artikelen per mail

De nieuwsbrief met nieuwe artikelen ontvangen? Geef uw mailadres aan ons door in Internet Bankieren en ontvang automatisch de digitale nieuwsbrief.

Alle artikelen

Liever 4G dan openbare wifi

Bedenk welk netwerk u gebruikt

10 tips voor Veilig Mobiel Bankieren

Wist u dat slimme criminelen makkelijk kunnen 'meekijken' op openbare wifi, en wifi waarvan iedereen het wachtwoord kan krijgen? Gebruik liever uw eigen 4G netwerk. Dat is vaak nog sneller ook.