Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

keuzetool tweede studie

Verder studeren

Een slim besluit of ben je al wijs genoeg?

Vraag je je weleens af of je niet beter het roer radicaal kunt omgooien? Denk je dat het jouw moment is voor een carrièreswitch? Met de Keuzecalculator krijg je een goed inzicht in de financiële aspecten van een carrièreswitch. Toegespitst op jouw situatie. Daarnaast vind je op deze pagina veel relevante content over een carrièreswitch maken.

Alles voor studenten

Tweede studie Keuzecalculator

Een tweede studie. Voor sommige vanzelfsprekend, voor andere stof tot nadenken. Want ligt het doen van een tweede studie in lijn met je dromen en doelen in het leven? Ook spelen andere aspecten een rol, zoals tijd en geld. Bij dat laatste komt de tweede studie keuzecalcutalor goed van pas. Vul je gegevens in naar jouw situatie en je krijgt een financieel overzicht voor jouw persoonlijke situatie.

ABN AMRO

Financieel Gezond Coach: hulp bij geldzorgen

Wil je wel eens met iemand over je financiële situatie praten? Bijvoorbeeld omdat het niet altijd lukt om je rekeningen op tijd te betalen? Onze Financieel Gezond Coaches helpen je graag. Je kunt bij hen terecht met je vragen over geld. Maak gratis en vrijblijvend een afspraak.

ABN AMRO

Een tweede studie: duur of een prikkie?

Of je nou wil switchen van cariérre of wil studeren op een hoger niveau. De vraag blijft hetzelfde: doorstuderen, wat kost dat? In dit artikel lees je over de kosten en de mogelijkheden van het doen van een tweede studie.