Uw vermogen beheren

Heeft u vermogen opgebouwd en wilt u weten hoe u uw vermogen het beste kunt inzetten? Of denkt u aan vermogensopbouw en wilt u weten hoe u dit het beste kunt aanpakken? Wij denken graag met u mee.

Contact Medici

Heeft u vragen over vermogen?

Heeft u vragen? Bel of whatsapp ons voor uw privé en zakelijke vragen. Wilt u persoonlijk advies? Maak dan een afspraak. U kunt ook zelf direct contact opnemen met onze specialisten.

Meer over vermogen

Tips voor beginnende beleggers

Welke valkuilen zijn er voor beginnende beleggers? En hoe kunt u zelf een goed instapmoment bepalen?

Duurzaam beleggen bij ABN AMRO

ABN AMRO beheert € 8 miljard aan duurzame beleggingen. Lees hoe we dat doen en hoe u ook duurzaam kunt beleggen.
Financieel inzicht van ABN AMRO

Hoe kan uw vermogen zich ontwikkelen?

Met het Financieel Inzicht weet u hoe uw vermogen zich kan ontwikkelen, wat er met uw inkomen na uw pensioen gebeurt en welke risico's u loopt. Nu tijdelijk zonder extra kosten voor klanten van ABN AMRO.

Van sparen naar beleggen

Heeft u uw geld ook op een spaarrekening staan? Samen hebben we in Nederland zo'n 370 miljard euro op de spaarrekening staan. Dat is begrijpelijk, want uw geld staat daar veilig en u krijgt een voorspelbaar rendement. Maar de spaarrente is momenteel laag en dat verandert de situatie. Daarom zou u beleggen kunnen overwegen.

Investeren in vastgoed

Wilt u investeren in vastgoed?

U kunt uw vermogen ook investeren in vastgoed. Bijvoorbeeld om te verhuren of als tweede woning voor eigen gebruik. Kunt of wilt u de aankoop van het vastgoed niet volledig zelf betalen? U kunt tot 70% van de marktwaarde financieren.

Uw vermogen

Wat doet u met uw vermogen?

Heeft u vermogen opgebouwd maar weet u nog niet wat u met uw vermogen wilt doen? Bekijk de mogelijkheden voor uw vermogen. Wilt u vermogensadvies op maat? Maak dan een afspraak met een van onze specialisten.