Naar de navigatie Naar de inhoud

Lijfrente uitkeren

man en vrouw op strand

Uw lijfrente loopt af: keert u uit of spaart u door?

Als u met fiscaal voordeel heeft gespaard voor een extra pensioen, dan moet u het daar ook voor gebruiken. U bepaalt per wanneer en hoe vaak u uw extra pensioen wilt uitkeren. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en uw wensen kunt u ook verder sparen.

Banksparen voor extra pensioen

Als uw lijfrente vrijkomt, zorg dan dat u daarvan maximaal profiteert. Heeft u uw geld nog niet nodig? Dan kunt u doorsparen op de Pensioenaanvulling. Zo profiteert u van een hoge variabele rente.

man met mobiele telefoon achter laptop
echtpaar op reis in Rusland echtpaar op reis in Rusland

ABN AMRO Leefrente

ABN AMRO Leefrente is de zekerheid van extra pensioeninkomen. U kiest zelf wanneer, hoe lang en hoe vaak u uw extra pensioen uitgekeerd wilt krijgen.

meer informatie
man en vrouw in safaritent man en vrouw in safaritent

ABN AMRO Lijfrente Garantie Polis

Met de Lijfrente Garantiepolis kiest u voor een levenslange uitkering of een uitkering tot een bepaalde datum. De uitkeringen zijn gegarandeerd.

meer informatie
vrouw die uit raam kijkt vrouw die uit raam kijkt

Advies vrijkomende lijfrente

Als uw lijfrente vrijkomt, dan moet u er iets mee gaan doen. Uitkeren of verder sparen? Voordat u een keuze maakt, is het goed dat u advies inwint.

bekijk de mogelijkheden

Product online wijzigen

Heeft u al een ABN AMRO pensioenproduct? Dan kunt u dat in veel gevallen zelf online wijzigen. Verander bijvoorbeeld uw tegenrekening of hef uw bankspaarrekening op.

wijzig uw product

Andere uitkeerproducten

Bij ABN AMRO heeft u verschillende opties om uw opgebouwde vermogen uit te keren. Ook als u een product heeft met oudere fiscale voorwaarden.

bekijk alle producten

Uit de verkoop

Er zijn bepaalde producten die uit de verkoop zijn. U kunt ze niet meer kunt aanvragen. De productvoorwaarden van deze oudere producten zijn nog wel beschikbaar.

naar producten

Later? Dan gaan we reizen!

Begin daarom nu al met sparen

En stel ligt in een hangmat. Zij denken na over later. Hoeveel hebben ze later te besteden en wat zijn hun plannen?

Als u straks stopt met werken, heeft u alle tijd voor die langgekoesterde wereldreis. Zorg voor voldoende budget, dus begin nu alvast met sparen.