Naar de navigatie Naar de inhoud

Leenadvies via webcam

Geld lenen kost geld
Online advies over geld lenen

Vrijblijvend en persoonlijk leenadvies

Een lening afsluiten is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse kost. Voor onze adviseurs geldt het omgekeerde. Door hun ervaring kunnen zij u helpen de juiste lening te kiezen. Een die past bij uw wensen en situatie. U kunt een adviseur op kantoor spreken, vragen stellen via de telefoon of e-mail. Maar wist u dat u ook via een webcam advies kunt krijgen?

 

Misschien heeft u al eens eerder contact gezocht met een adviseur over een lening. Dan komt het nummer onderin deze pagina u vast bekend voor. Met dit gratis telefoonnummer kunt u onze adviseurs bereiken op werkdagen tussen 07.00 en 23.00 uur.

De adviseur die u aan de lijn krijgt kan nu ook voorstellen om advies met beeld te geven (via uw webcam). Als u dit wilt, krijgt u een e-mail met daarin een link. Via de link komt u in een ander scherm waar u enkele gegevens invult. Daarna wordt u verbonden met de computer van de adviseur en kunt u meekijken met zijn berekeningen.

Onze klanten ervaren het advies via de webcam als persoonlijk en deskundig. De adviseur kan u direct documenten en overzichten laten zien. U loopt samen rekentools door zodat u aan het eind van een gesprek inzicht heeft in de financiële gevolgen van een lening.

Interesse? Bel gerust het onderstaande nummer.

Vragen over geld lenen? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Neem contact met ons op

Uw bestaande lening wijzigen?

U regelt het zelf via Internet Bankieren

lening aanpassen kan eenvoudig online

Wilt u wat meer kunnen lenen? Bijvoorbeeld omdat uw verbouwing duurder uitvalt? Of wilt u uw lening juist verlagen, beëindigen of op een andere manier wijzigen? U regelt het eenvoudig zelf via Internet Bankieren.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief