Telefoon kwijt? Het kan zomaar gebeuren

Stel daarom nu alvast uw telefoon in

Uw telefoon kwijt raken: het kan iedereen overkomen. Zorg daarom dat u goed bent voorbereid en weet wat u moet doen als het gebeurt. Volg deze tips en bespaar uzelf een hoop stress.

2 dingen die u nu al kunt doen

1. Maak regelmatig een back-up

Maak regelmatig een back-up van uw foto’s, documenten en andere belangrijke zaken die op uw telefoon staan.

2. Zet schermblokkering en anti-diefstalbeveiliging aan

2 tips voor als uw telefoon kwijt is

1. Volg de stappen op maakhetzeniettemakkelijk.nl

Ga naar maakhetzeniettemakkelijk.nl en volg de stappen. U leest hoe uw met anti-diefstalbeveiliging uw telefoon kunt opsporen of waardeloos kunt maken. En hoe u uw nummer laat blokkeren.
  2. Verwijder uw toestelregistratie voor de app

• Verwijder de toestelregistratie van uw verloren telefoon via Internet Bankieren. Zo weet u zeker dat u er alles aan heeft gedaan om uw gegevens te beschermen.
    • Gebruikt u dezelfde telefoon of tablet samen met iemand anders? Verwijder dan allebei uw toestelregistratie.

Veelgestelde vragen

Wij doen er alles aan om u veilig te laten bankieren. Maar het is net zo belangrijk dat u zelf weet hoe u veilig omgaat met uw toestel en uw gegevens. We helpen u hier graag bij. Daarom hebben we tips voor veilig Mobiel Bankieren voor u op een rij gezet.