Naar de navigatie Naar de inhoud

Internet Bankieren: melding inlogpagina

E.dentifier2 met usb gekoppeld werkt niet

Als u inlogt met een usb-gekoppelde e.dentifier, verwacht u een scherm: 'inloggen met de e.dentifier2 (usb gekoppeld)'. U kunt ook een melding krijgen: 'Weet u zeker dat u op de website 'www.abnamro.nl' de plugin 'Becon Plug-in' wilt gebruiken'. Of u ziet een scherm waar het rekening- en pasnummer ingevuld moeten worden.

Dit komt doordat de standaardinstellingen van browsers zijn aangepast. Daardoor blokkeert de software van de e.dentifier2. De usb-gekoppelde e.dentifier2 werkt daarom niet meer automatisch bij het inloggen via: 

  • Apple Safari (versie 6.1 en hoger) sinds 24 oktober 2013.

  • Mozilla Firefox (versie 27 en hoger).

  • Google Chrome (versie 32 en hoger).

Gratis paslezer van ABN AMRO voor Internet Bankieren en Mobiel. Ook voor identificatie bij Telefonisch Bankieren. De e.dentifier2 is de opvolger van de e.dentifier. U kunt beide paslezers gebruiken.
Gratis paslezer van ABN AMRO voor Internet Bankieren en Mobiel. Ook voor identificatie bij Telefonisch Bankieren. De e.dentifier2 is de opvolger van de e.dentifier. U kunt beide paslezers gebruiken.
Het pasnummer staat vermeld op uw ABN AMRO Betaalpas. Dit nummer staat achter uw rekeningnummer en bestaat uit 3 cijfers.
 

Bekijk per browser hoe u het probleem oplost

 

Let altijd op de veiligheidskenmerken

Controleer vóórdat u de plug-in toestaat, of u een beveiligde verbinding heeft met ABN AMRO.

  • Bij Apple Safari ziet u in het groen de tekst ABN AMRO Bank N.V. rechts of links in de adresbalk. Klik op deze tekst om de website-identificatie weer te geven.

  • Bij Mozilla Firefox moet het slotje in de adresregel van uw browser staan. Controleer of de naam van de website begint met https en/of abnamro.nl goed gespeld is.

  • Bij Google Chrome moet het slotje links in de adresregel van uw browser staan. Controleer of de naam van de website begint met https en/of abnamro.nl goed gespeld is.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Weet u precies wat u besteedt?

Meer controle op uw geld met Grip

Met Grip weet je precies wat je per maand aan koffie uitgeeft

Een kop koffie to go, een lunch in de stad of een extra zak chips in uw boodschappenmand. Naast uw vaste lasten kunnen de kosten van kleine uitgaven snel oplopen. Met de Grip app weet u precies waar uw geld naartoe gaat en houdt u de controle.