Privacy en cookies Kendu

Uw persoonsgegevens

In de privacyverklaring van Kendu leest u hoe Kendu met uw persoonsgegevens omgaat als u de website van Kendu gebruikt. U mag erop vertrouwen dat Kendu op een zorgvuldige manier met uw persoonsgegevens omgaat. Lees de privacyverklaring zorgvuldig voor u de website gebruikt.

Voor wie is Kendu?

Om Kendu te kunnen gebruiken moet u 18 jaar of ouder zijn, in Nederland wonen en een betaalrekening bij een Nederlandse bank hebben.

Functionaris voor de gegevensbescherming

Kendu is een product van ABN AMRO, binnen ABN AMRO is een functionaris voor de gegevensbescherming. De contactgegevens zijn: privacy.office@nl.abnamro.com.

Waarvoor verwerkt Kendu uw persoonsgegevens?

Op de website van Kendu kunt u uw e-mailadres invullen als u heeft aangegeven dat u de nieuwsbrief wilt ontvangen. Kendu gebruikt uw e-mailadres om u nieuwsbrieven van Kendu te sturen.

Hoelang bewaart Kendu uw persoonsgegevens?

Kendu bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan wettelijk mag en alleen voor zover dit noodzakelijk is voor de hierboven genoemde doelen. U kunt uw e-mailadres laten verwijderen door een e-mail te sturen naar kendu@nl.abnamro.com. Als u uw e-mailadres verwijdert, zal Kendu u geen nieuwsbrief meer sturen.

Uw rechten

Zie voor een overzicht van uw privacyrechten, wat deze inhouden en hoe u deze kunt uitoefenen, de algemene privacyverklaring van ABN AMRO.

Cookies

Kendu is een product van ABN AMRO, lees daarom het cookie statement van ABN AMRO. Deze cookiepolicy is van toepassing op abnamro.nl. Als u alle cookies accepteert, kunt u onze website dus makkelijker gebruiken, vindt u sneller wat u zoekt en ziet u meer relevante informatie van ons op onze website en op die van derden.

Cookie instellingen wijzigen

Wilt u uw cookie-instellingen wijzigen? Dat is heel eenvoudig.

Wijzig uw cookie-instellingen

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Kendu blijft diensten ontwikkelen en optimaliseren. Het kan zijn dat Kendu nieuwe functionaliteiten toevoegt aan deze website. Als dit invloed heeft op de wijze waarop uw persoonsgegevens worden verwerkt, laat Kendu dit tijdig weten. U krijgt dan een bericht met de vindplaats van de gewijzigde privacyverklaring en datum waarop de nieuwe privacyverklaring van kracht is. Gaat u niet akkoord met de wijzigingen? Stop dan met het gebruik van Kendu.

Heeft u vragen?

Vragen en suggesties over Kendu kunt u mailen naar kendu@nl.abnamro.com

Als u privacy-vragen heeft over Kendu, kunt u mailen naar privacy.office@nl.abnamro.com.

Heeft u een klacht?

Bent u het niet eens met de manier waarop Kendu omgaat met uw persoonsgegevens? Dan kunt u een klacht indienen bij de afdeling Klachtenmanagement van ABN AMRO. Ook heeft u het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Komt u er niet uit?

WhatsApp icon

Stuur een bericht via WhatsApp

Wij zijn bereikbaar voor u op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur.
 
Via 06-57334042
Mail icon

Mail ons

Stuur ons een e-mail, dan wordt u zo spoedig mogelijk geholpen.
 
Mail kendu@nl.abnamro.com
Kendu - vogel

Lees meer op kendu.nl

Op de website van Kendu leest u meer over de app.

Komt u er niet uit?

WhatsApp icon

Stuur een bericht via WhatsApp

Wij zijn bereikbaar voor u op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur.
 
Via 06-57334042
Mail icon

Mail ons

Stuur ons een e-mail, dan wordt u zo spoedig mogelijk geholpen.
 
Mail kendu@nl.abnamro.com
Kendu - vogel

Lees meer op kendu.nl

Op de website van Kendu leest u meer over de app.