Beleggen met Kendu?

 • Simpel laten beleggen door experts
 • Start v.a. € 50 met nu € 50 startbonus* 
 • U hoeft geen ABN AMRO klant te zijn
   

Zo werkt het

Handige apps op mobiel
Calculator
Geld
Handige apps op mobiel

1. Download de Kendu app

Download de app op uw smartphone en maak een account aan. Bij welke bank u ook zit!

Calculator

2. Maak uw ambitie inzichtelijk

Kendu stelt u in de app een aantal vragen over uw financiële situatie, risicobereidheid en financiële ambitie.

Geld

3. Inleggen doet u al vanaf € 50

Start vandaag en krijg € 50 startgeld als u minimaal € 50 inleg 3 maanden laat staan. *Lees de voorwaarden.

Altijd inzicht, zonder gedoe

U heeft altijd inzicht in hoe uw beleggingen ervoor staan.

 • U kunt altijd uw beleggingen verkopen
 • U wordt met updates op de hoogte gehouden van uw beleggingen
 • U ontvangt handige tips om op koers te blijven

Altijd het risico dat bij u past

Kendu belegt iedere inleg met het risico dat bij u past. Want zoals u weet, kent beleggen risico's. U kunt uw inleg verliezen.

 • Op basis van vragen in de app krijgt u een risicoscore tussen 1 en 100 die bij u past
 • Experts beleggen voor u op basis van uw persoonlijke risicoscore
 • Als het nodig is, passen we uw beleggingen voor u aan door de verdeling over de beleggingsfondsen te veranderen

Meer weten over de Kendu app?

Ontdek meer over  beleggen met Kendu op kendu.nl
Cadeau

Meer informatie en voorwaarden

Voor wie is Kendu?
 • U begrijpt de kenmerken en de risico's van beleggen in beleggingsfondsen.
  Om uw kennis van en ervaring met beleggen te toetsen, beantwoordt u een aantal vragen in de app. 
 • U wilt op uw smartphone kunnen beleggen.
 • U wilt niet zelf beleggingsbeslissingen nemen maar dit wilt u voor u laten doen.
 • U wilt werken aan uw financiële ambitie.
 • U weet dat u uw inleg kunt verliezen en accepteert dit risico.
 • U bent minstens 18 jaar oud.
 • U heeft een betaalrekening bij een bank in Nederland.
  U hoeft geen ABN AMRO klant te zijn. 
 • U bent ingezetene in Nederland. Dit betekent dat u een vaste woon- en verblijfplaats in Nederland heeft.
 • Met een aantal vragen in de app kijkt Kendu of beleggen geschikt voor u is.
 • Het gebruik van Kendu is voor natuurlijke personen.
Over Kendu

Kendu is een app die persoonlijk vermogensbeheer makkelijk toegankelijk maakt vanaf € 50 inleg. De app begeleidt en informeert u om aan uw financiële ambitie te werken.

Kendu is een handelsnaam en merk van ABN AMRO Bank N.V. Sluit u een overeenkomst met Kendu? Dan sluit u dus een overeenkomst met ABN AMRO Bank N.V. (ABN AMRO).

Beleggingsfondsen

Kendu belegt voor u in 3 beleggingsfondsen: 

Kendu bepaalt op basis van uw risicoscore welke combinatie van beleggingsfondsen het best bij u past. Deze beleggingsfondsen kunnen beleggen in verschillende andere beleggingsfondsen. Die andere beleggingsfondsen op hun beurt kunnen beleggen in verschillende beleggingsproducten, zoals aandelen en obligaties. Een fondsbeheerder beheert het beleggingsfonds en bepaalt de strategie van zijn fonds. In de Informatiebrochure Kendu leest u hier meer over. 

Hoe verdeelt Kendu uw inleg over deze fondsen?

Dat doen wij op basis van uw persoonlijke risicoscore. In de app stellen we verschillende vragen over uw vermogen en inkomen, uw kennis van en ervaring met beleggen, en over het risico dat u wilt en kunt nemen. Daaruit volgt een persoonlijke risicoscore. 

Hoe Kendu uw inleg verdeelt over de drie genoemde fondsen, hangt af van uw risicoscore. Ieder fonds brengt namelijk een bepaald risico met zich mee: van nauwelijks risico tot zeer veel risico. Wij verdelen uw inleg zo, dat u altijd belegt met het risico dat bij u past. 

Hoe stuurt Kendu uw beleggingen bij? 

Het kan zijn dat de koersen van de beleggingsfondsen in uw beleggingsportefeuille sterk stijgen of dalen. Daardoor is het mogelijk dat u meer of juist minder risico loopt, dan de bedoeling is. In dat geval past Kendu uw beleggingsportefeuille aan. 

Wat te veel of te weinig risico is? Dat noemen we de bandbreedte van uw risicoscore. Heeft uw beleggingsportefeuille iets meer of iets minder risico dan uw Kendu risicoscore, dan onderneemt Kendu (nog) geen actie. Maar wordt het verschil groter en komt het risico van uw beleggingen daardoor buiten de bandbreedte? Dan past Kendu uw beleggingsportefeuille aan. In dat geval verkoopt Kendu een deel van uw beleggingsfondsen, om daarvoor andere beleggingsfondsen te kopen. Zo zorgt Kendu ervoor dat uw beleggingsportefeuille weer binnen de bandbreedte valt en weer past bij het risico dat u kan en wilt lopen. 

Overzicht van de bandbreedtes

De risico's

Beleggen doet u met geld dat u over heeft, naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Beleggen kan interessant zijn maar brengt risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn. 

Met Vermogensbeheer maakt u zelf geen beleggingskeuzes. Toch is het belangrijk dat u de risico’s van beleggen kent. We hebben de meest voorkomende risico’s voor u op een rij gezet.

Uw persoonlijke risicoscore

Voordat u kunt beleggen met Kendu, moet u het online intakeproces doorlopen. Hierbij beantwoordt u onder andere vragen over uw financiële situatie, risicobereidheid en financiële ambitie. Dat kost even wat tijd en we stellen meerdere vragen, maar die informatie is nodig om een persoonlijke risicoscore voor u te maken. Op basis van uw risicoscore belegt Kendu altijd met een risico dat u wilt en kunt nemen passend bij uw financiële situatie en ambities. 

Op basis van deze score belegt Kendu voor u in een aantal beleggingsfondsen. De risicoscores vallen binnen 6 risicogroepen. Hoe hoger uw risicoscore, hoe meer risico u loopt bij uw beleggingen. Neemt u liever minder risico dan uw risicoscore aangeeft? Geen probleem. U kunt echter niet meer risico nemen dan uw risicoscore.

Vertaling Kendu risicogroepen naar Risicometers

 • Risicogroep 1: Risicoscore 1 - 18 (zeer defensief) 
  Risicometer Beleggen

Binnen risicogroep 1 kunt u niet bij Kendu beleggen, dan is sparen een beter idee.

 • Risicogroep 2: Risicoscore 19 - 31 (defensief)
  Risicometer
 • Risicogroep 3: Risicoscore 32 - 49 (matig defensief)
  Risicometer Beleggen
 • Risicogroep 4: Risicoscore 50 - 71 (matig offensief)
  Risicometer Beleggen
 • Risicogroep 5: Risicoscore 72 - 91 (offensief)
  Risicometer Beleggen
 • Risicogroep 6: Risicoscore 92 - 100 (zeer offensief)
  Risicometer Beleggen 

Met de risicometers kunt u het risico van de verschillende risicogroepen van Kendu vergelijken met risicoprofielen van andere beleggingsdiensten. Dit geldt ook voor beleggingsdiensten van andere aanbieders. Lees hier meer over de Risicometer Beleggen.

Risicospreiding

Aan de hand van uw risicoscore belegt Kendu voor u in een combinatie van de drie beleggingsfondsen. Het is onmogelijk om precies te voorspellen hoe de beurs zich de komende jaren ontwikkelt en welke bedrijven de grote winnaars en verliezers worden. Daarom selecteren de fondsbeheerders verschillende aanbieders, regio’s, sectoren en beleggingsproducten om hun beleggingsfondsen mee samen te stellen. Daardoor worden de risico’s verder gespreid.

Rente
 • U ontvangt mogelijk rente op uw spaarrekening. 
 • De rentepercentages op de Kendu spaarrekening staan niet vast. Kendu kan deze altijd wijzigen. Het actuele rentepercentage is 0,0%.
 • Kendu berekent uw rente over de dagen dat uw spaargeld op de Kendu spaarrekening heeft gestaan. 
 • Het maximale saldo waarover u rente ontvangt, is € 1.000.000.
 • Kendu schrijft dan uw rente met datum 31 december, 31 maart, 30 juni en 30 september bij op uw Kendu spaarrekening. Voor u is de rente een werkdag na deze data zichtbaar en beschikbaar.
Belangrijke documenten

Bekijk en lees alle Kendu voorwaarden en informatie in de onderstaande documenten:

Algemene Voorwaarden Kendu

Informatiebrochure Kendu


Kendu is een product van ABN AMRO. Sluit u een overeenkomst met Kendu? Dan sluit u dus een overeenkomst met ABN AMRO. De onderstaande ABN AMRO documenten gelden daarom ook voor u:

Algemene Voorwaarden ABN AMRO

Samenvatting beleid over belangenconflicten

Informatieblad depositogarantiestelsel


Hieronder vindt u een lijst met beurzen. Deze lijst is vastgesteld volgens het   ‘Beleid van ABN AMRO over uitvoering van orders’ . Per soort beleggingsproduct ziet u wat de belangrijkste beurzen zijn en welke brokers de bank bij de uitvoering van orders gebruikt.

Lijst met beurzen

Kosten

Kosten Kendu 

Voor Kendu betaalt u per jaar een vast percentage aan servicekosten. Hierin zitten de aankoop- en verkoopkosten, de kosten van het vermogensbeheer, de kosten van de administratie van uw beleggingsportefeuille en de kosten van onze informatievoorziening aan u. De servicekosten zijn 0,42% inclusief btw over het geld dat u belegt bij Kendu. Aan het einde van ieder kwartaal bepaalt Kendu de waarde van de beleggingen. Op basis daarvan betaalt u achteraf per kwartaal 25% van het berekende jaarpercentage aan servicekosten.

Lopende kosten

U betaalt kosten aan de fondsbeheerders van de beleggingsfondsen waarin Kendu voor u belegt. Zoals beheerkosten, administratiekosten, marketingkosten en distributiekosten. Dit noemen wij de lopende kosten. Dit is een vast percentage dat bij elk beleggingsfonds verschilt. De fondsbeheerder bepaalt elk jaar deze kosten. De lopende kosten staan in de Essentiële Beleggersinformatie (EBI) van ieder beleggingsfonds. De beleggingsfondsen waarin Kendu voor u belegt, rekenen voor Kendu geen in- en uitstapkosten. Daarnaast maakt een beleggingsfonds kosten voor de aan- en verkoop van beleggingen binnen het fonds. Dit zijn transactiekosten. Deze kosten verschillen per beleggingsfonds. 

De lopende kosten en transactiekosten betaalt u niet apart. Deze kosten zijn verwerkt in de koers van het beleggingsfonds.

Bereken hier uw rendement en kosten

Duurzaamheid

Bij duurzaam beleggen spelen de gevolgen van de belegging een belangrijke rol. Het wordt daarom ook wel maatschappelijk verantwoord beleggen genoemd. De duurzame belegger wil bijdragen aan een betere wereld. Behalve het milieu, stimuleert de duurzame belegger bijvoorbeeld ook mensenrechten en onderwijs.

Maatschappelijk verantwoord beleggen is een belangrijk principe van ABN AMRO. Bepaalde beleggingen zijn volledig uitgesloten voor alle beleggingsvormen. Bijvoorbeeld beleggingen in producenten van bijvoorbeeld tabak, clusterbommen en landmijnen.

Bij 'tabak' is er een verschil tussen de productie van tabak en de verkoop ervan. Het is bij ABN AMRO niet mogelijk te beleggen in producenten van tabak. Maar bedrijven die bijvoorbeeld sigaretten transporteren of supermarkten die tabak verkopen, sluiten we niet uit.

Veelgestelde vragen

Wat is Kendu? 

Kendu is een app waarmee u werkt aan uw financiële ambitie. U bepaalt wat uw financiële ambitie is. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag met beleggen. Dit noemen we vermogensbeheer. Want bij Kendu hoeft u niet zelf de beleggingsbeslissingen te nemen. Dat laat u over aan Kendu. 

Kendu is een product van ABN AMRO.

Wat kost beleggen bij Kendu?

Wordt u klant en laat u Kendu uw geld beleggen? Dan betaalt u kosten, een deel is een vast percentage aan kosten en een deel is gebaseerd op uw beleggingsportefeuille.

Bereken uw kosten en rendement

Hoe leg ik geld in? 

Ga naar uw eigen bank en boek een bedrag over naar uw Kendu spaarrekening. Het IBAN hiervan vindt u in de app, zodra u klant bent geworden. Klaar om te beleggen? Leg dan uw geld in vanaf uw Kendu spaarrekening naar de Kendu beleggingsrekening, gewoon via de app. Die inleg kan ook automatisch, door een periodieke inleg in te stellen.

Lees alle veelgestelde vragen

Depositogarantiestelsel

De Kendu spaarrekening valt onder de werking van het depositogarantiestelsel. Dat beschermt uw geld als wij niet meer aan onze verplichtingen kunnen voldoen. Kijk voor meer informatie op abnamro.nl/garantiestelsel.

Privacy en cookies

Lees hier over privacy en cookies van Kendu.

Meer informatie en voorwaarden

Voor wie is Kendu?

 • U begrijpt de kenmerken en de risico's van beleggen in beleggingsfondsen.
  Om uw kennis van en ervaring met beleggen te toetsen, beantwoordt u een aantal vragen in de app. 
 • U wilt op uw smartphone kunnen beleggen.
 • U wilt niet zelf beleggingsbeslissingen nemen maar dit wilt u voor u laten doen.
 • U wilt werken aan uw financiële ambitie.
 • U weet dat u uw inleg kunt verliezen en accepteert dit risico.
 • U bent minstens 18 jaar oud.
 • U heeft een betaalrekening bij een bank in Nederland.
  U hoeft geen ABN AMRO klant te zijn. 
 • U bent ingezetene in Nederland. Dit betekent dat u een vaste woon- en verblijfplaats in Nederland heeft.
 • Met een aantal vragen in de app kijkt Kendu of beleggen geschikt voor u is.
 • Het gebruik van Kendu is voor natuurlijke personen.

Over Kendu

Kendu is een app die persoonlijk vermogensbeheer makkelijk toegankelijk maakt vanaf € 50 inleg. De app begeleidt en informeert u om aan uw financiële ambitie te werken.

Kendu is een handelsnaam en merk van ABN AMRO Bank N.V. Sluit u een overeenkomst met Kendu? Dan sluit u dus een overeenkomst met ABN AMRO Bank N.V. (ABN AMRO).

Beleggingsfondsen

Kendu belegt voor u in 3 beleggingsfondsen: 

Kendu bepaalt op basis van uw risicoscore welke combinatie van beleggingsfondsen het best bij u past. Deze beleggingsfondsen kunnen beleggen in verschillende andere beleggingsfondsen. Die andere beleggingsfondsen op hun beurt kunnen beleggen in verschillende beleggingsproducten, zoals aandelen en obligaties. Een fondsbeheerder beheert het beleggingsfonds en bepaalt de strategie van zijn fonds. In de Informatiebrochure Kendu leest u hier meer over. 

Hoe verdeelt Kendu uw inleg over deze fondsen?

Dat doen wij op basis van uw persoonlijke risicoscore. In de app stellen we verschillende vragen over uw vermogen en inkomen, uw kennis van en ervaring met beleggen, en over het risico dat u wilt en kunt nemen. Daaruit volgt een persoonlijke risicoscore. 

Hoe Kendu uw inleg verdeelt over de drie genoemde fondsen, hangt af van uw risicoscore. Ieder fonds brengt namelijk een bepaald risico met zich mee: van nauwelijks risico tot zeer veel risico. Wij verdelen uw inleg zo, dat u altijd belegt met het risico dat bij u past. 

Hoe stuurt Kendu uw beleggingen bij? 

Het kan zijn dat de koersen van de beleggingsfondsen in uw beleggingsportefeuille sterk stijgen of dalen. Daardoor is het mogelijk dat u meer of juist minder risico loopt, dan de bedoeling is. In dat geval past Kendu uw beleggingsportefeuille aan. 

Wat te veel of te weinig risico is? Dat noemen we de bandbreedte van uw risicoscore. Heeft uw beleggingsportefeuille iets meer of iets minder risico dan uw Kendu risicoscore, dan onderneemt Kendu (nog) geen actie. Maar wordt het verschil groter en komt het risico van uw beleggingen daardoor buiten de bandbreedte? Dan past Kendu uw beleggingsportefeuille aan. In dat geval verkoopt Kendu een deel van uw beleggingsfondsen, om daarvoor andere beleggingsfondsen te kopen. Zo zorgt Kendu ervoor dat uw beleggingsportefeuille weer binnen de bandbreedte valt en weer past bij het risico dat u kan en wilt lopen. 

Overzicht van de bandbreedtes

De risico's

Beleggen doet u met geld dat u over heeft, naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Beleggen kan interessant zijn maar brengt risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn. 

Met Vermogensbeheer maakt u zelf geen beleggingskeuzes. Toch is het belangrijk dat u de risico’s van beleggen kent. We hebben de meest voorkomende risico’s voor u op een rij gezet.

Uw persoonlijke risicoscore

Voordat u kunt beleggen met Kendu, moet u het online intakeproces doorlopen. Hierbij beantwoordt u onder andere vragen over uw financiële situatie, risicobereidheid en financiële ambitie. Dat kost even wat tijd en we stellen meerdere vragen, maar die informatie is nodig om een persoonlijke risicoscore voor u te maken. Op basis van uw risicoscore belegt Kendu altijd met een risico dat u wilt en kunt nemen passend bij uw financiële situatie en ambities. 

Op basis van deze score belegt Kendu voor u in een aantal beleggingsfondsen. De risicoscores vallen binnen 6 risicogroepen. Hoe hoger uw risicoscore, hoe meer risico u loopt bij uw beleggingen. Neemt u liever minder risico dan uw risicoscore aangeeft? Geen probleem. U kunt echter niet meer risico nemen dan uw risicoscore.

Vertaling Kendu risicogroepen naar Risicometers

 • Risicogroep 1: Risicoscore 1 - 18 (zeer defensief) 
  Risicometer Beleggen

Binnen risicogroep 1 kunt u niet bij Kendu beleggen, dan is sparen een beter idee.

 • Risicogroep 2: Risicoscore 19 - 31 (defensief)
  Risicometer
 • Risicogroep 3: Risicoscore 32 - 49 (matig defensief)
  Risicometer Beleggen
 • Risicogroep 4: Risicoscore 50 - 71 (matig offensief)
  Risicometer Beleggen
 • Risicogroep 5: Risicoscore 72 - 91 (offensief)
  Risicometer Beleggen
 • Risicogroep 6: Risicoscore 92 - 100 (zeer offensief)
  Risicometer Beleggen 

Met de risicometers kunt u het risico van de verschillende risicogroepen van Kendu vergelijken met risicoprofielen van andere beleggingsdiensten. Dit geldt ook voor beleggingsdiensten van andere aanbieders. Lees hier meer over de Risicometer Beleggen.

Risicospreiding

Aan de hand van uw risicoscore belegt Kendu voor u in een combinatie van de drie beleggingsfondsen. Het is onmogelijk om precies te voorspellen hoe de beurs zich de komende jaren ontwikkelt en welke bedrijven de grote winnaars en verliezers worden. Daarom selecteren de fondsbeheerders verschillende aanbieders, regio’s, sectoren en beleggingsproducten om hun beleggingsfondsen mee samen te stellen. Daardoor worden de risico’s verder gespreid.

Rente

 • U ontvangt mogelijk rente op uw spaarrekening. 
 • De rentepercentages op de Kendu spaarrekening staan niet vast. Kendu kan deze altijd wijzigen. Het actuele rentepercentage is 0,0%.
 • Kendu berekent uw rente over de dagen dat uw spaargeld op de Kendu spaarrekening heeft gestaan. 
 • Het maximale saldo waarover u rente ontvangt, is € 1.000.000.
 • Kendu schrijft dan uw rente met datum 31 december, 31 maart, 30 juni en 30 september bij op uw Kendu spaarrekening. Voor u is de rente een werkdag na deze data zichtbaar en beschikbaar.

Belangrijke documenten

Bekijk en lees alle Kendu voorwaarden en informatie in de onderstaande documenten:

Algemene Voorwaarden Kendu

Informatiebrochure Kendu


Kendu is een product van ABN AMRO. Sluit u een overeenkomst met Kendu? Dan sluit u dus een overeenkomst met ABN AMRO. De onderstaande ABN AMRO documenten gelden daarom ook voor u:

Algemene Voorwaarden ABN AMRO

Samenvatting beleid over belangenconflicten

Informatieblad depositogarantiestelsel


Hieronder vindt u een lijst met beurzen. Deze lijst is vastgesteld volgens het   ‘Beleid van ABN AMRO over uitvoering van orders’ . Per soort beleggingsproduct ziet u wat de belangrijkste beurzen zijn en welke brokers de bank bij de uitvoering van orders gebruikt.

Lijst met beurzen

Kosten

Kosten Kendu 

Voor Kendu betaalt u per jaar een vast percentage aan servicekosten. Hierin zitten de aankoop- en verkoopkosten, de kosten van het vermogensbeheer, de kosten van de administratie van uw beleggingsportefeuille en de kosten van onze informatievoorziening aan u. De servicekosten zijn 0,42% inclusief btw over het geld dat u belegt bij Kendu. Aan het einde van ieder kwartaal bepaalt Kendu de waarde van de beleggingen. Op basis daarvan betaalt u achteraf per kwartaal 25% van het berekende jaarpercentage aan servicekosten.

Lopende kosten

U betaalt kosten aan de fondsbeheerders van de beleggingsfondsen waarin Kendu voor u belegt. Zoals beheerkosten, administratiekosten, marketingkosten en distributiekosten. Dit noemen wij de lopende kosten. Dit is een vast percentage dat bij elk beleggingsfonds verschilt. De fondsbeheerder bepaalt elk jaar deze kosten. De lopende kosten staan in de Essentiële Beleggersinformatie (EBI) van ieder beleggingsfonds. De beleggingsfondsen waarin Kendu voor u belegt, rekenen voor Kendu geen in- en uitstapkosten. Daarnaast maakt een beleggingsfonds kosten voor de aan- en verkoop van beleggingen binnen het fonds. Dit zijn transactiekosten. Deze kosten verschillen per beleggingsfonds. 

De lopende kosten en transactiekosten betaalt u niet apart. Deze kosten zijn verwerkt in de koers van het beleggingsfonds.

Bereken hier uw rendement en kosten

Duurzaamheid

Bij duurzaam beleggen spelen de gevolgen van de belegging een belangrijke rol. Het wordt daarom ook wel maatschappelijk verantwoord beleggen genoemd. De duurzame belegger wil bijdragen aan een betere wereld. Behalve het milieu, stimuleert de duurzame belegger bijvoorbeeld ook mensenrechten en onderwijs.

Maatschappelijk verantwoord beleggen is een belangrijk principe van ABN AMRO. Bepaalde beleggingen zijn volledig uitgesloten voor alle beleggingsvormen. Bijvoorbeeld beleggingen in producenten van bijvoorbeeld tabak, clusterbommen en landmijnen.

Bij 'tabak' is er een verschil tussen de productie van tabak en de verkoop ervan. Het is bij ABN AMRO niet mogelijk te beleggen in producenten van tabak. Maar bedrijven die bijvoorbeeld sigaretten transporteren of supermarkten die tabak verkopen, sluiten we niet uit.

Veelgestelde vragen

Wat is Kendu? 

Kendu is een app waarmee u werkt aan uw financiële ambitie. U bepaalt wat uw financiële ambitie is. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag met beleggen. Dit noemen we vermogensbeheer. Want bij Kendu hoeft u niet zelf de beleggingsbeslissingen te nemen. Dat laat u over aan Kendu. 

Kendu is een product van ABN AMRO.

Wat kost beleggen bij Kendu?

Wordt u klant en laat u Kendu uw geld beleggen? Dan betaalt u kosten, een deel is een vast percentage aan kosten en een deel is gebaseerd op uw beleggingsportefeuille.

Bereken uw kosten en rendement

Hoe leg ik geld in? 

Ga naar uw eigen bank en boek een bedrag over naar uw Kendu spaarrekening. Het IBAN hiervan vindt u in de app, zodra u klant bent geworden. Klaar om te beleggen? Leg dan uw geld in vanaf uw Kendu spaarrekening naar de Kendu beleggingsrekening, gewoon via de app. Die inleg kan ook automatisch, door een periodieke inleg in te stellen.

Lees alle veelgestelde vragen

Depositogarantiestelsel

De Kendu spaarrekening valt onder de werking van het depositogarantiestelsel. Dat beschermt uw geld als wij niet meer aan onze verplichtingen kunnen voldoen. Kijk voor meer informatie op abnamro.nl/garantiestelsel.

Privacy en cookies

Lees hier over privacy en cookies van Kendu.

Screenshot Kendu app in smartphone

Doe meer met uw geld

Komt u er niet uit?

WhatsApp icon

Stuur een bericht via WhatsApp

Wij zijn bereikbaar voor u op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur.
 
Via 06-57334042
Mail icon

Mail ons

Stuur ons een e-mail, dan wordt u zo spoedig mogelijk geholpen.
 
Mail kendu@nl.abnamro.com
Kendu - vogel

Lees meer op kendu.nl

Op de website van Kendu leest u meer over de app.

Komt u er niet uit?

WhatsApp icon

Stuur een bericht via WhatsApp

Wij zijn bereikbaar voor u op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur.
 
Via 06-57334042
Mail icon

Mail ons

Stuur ons een e-mail, dan wordt u zo spoedig mogelijk geholpen.
 
Mail kendu@nl.abnamro.com
Kendu - vogel

Lees meer op kendu.nl

Op de website van Kendu leest u meer over de app.