Ontdek de Grip app

En kijk wat voor u werkt

Kies zelf wanneer u start met budgetplannen

Uw salaris komt meestal niet op de eerste dag van de maand. Daar heeft Grip een oplossing voor. Stel zelf in wanneer u wilt beginnen met budgetplannen. Ga naar 'Profiel' en kies een datum.

Zet pushberichten aan

Verwacht u een betaling, maar wilt u niet de hele dag uw betaalrekening in de gaten houden? Stel dan een pushbericht in. En krijg een melding als het bedrag is bij- of afgeschreven.

Grip op uw geld in 3, 2, 1

Grip zet bijna al uw bij- en afschrijvingen automatisch in handige categorieën. Herkent Grip een betaling niet? Zet deze betaling dan zelf makkelijk in een categorie.

Wilt u in een bepaalde categorie niet te veel uitgeven? Stel dan een budget in voor die categorie. Bedenk bijvoorbeeld hoeveel u per maand aan kleding wilt besteden.

Door uitgaven te taggen, geeft u ze een label. Maak bijvoorbeeld de tag 'Vakantie' aan. Grip zet alle uitgaven met dezelfde tag in een overzichtelijke lijst bij elkaar.

Gebruik de zoekfunctie

Zoek al uw betalingen bij een bepaalde winkel op. Of alle uitgaven vanaf een bepaald bedrag. Met de zoekfunctie heeft u makkelijk en snel een overzicht van deze betalingen.

Voeg rekeningen van andere banken toe

Bent u klant bij ASN Bank, bunq, ING, Rabobank, RegioBank of SNS? Dan kunt u uw betaalrekening toevoegen aan Grip. Ook als u geen ABN AMRO rekening heeft!

pr-general-tip

Al uw rekeningen in 1 overzicht

Meer dan 500.000 gebruikers

Meer dan 4 sterren in de appstores

Krijg weer grip op uw geld

Krijg weer grip op uw geld