Ontdek de Grip app

En kijk wat voor u werkt

Met Grip blijft u uw uitgaven de baas, het hele jaar door! Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Bekijk de video's.

Grip op uw geld in 3, 2, 1

Deel betalingen in per categorie

Grip zet bijna al uw bij- en afschrijvingen automatisch in handige categorieën. Herkent Grip een betaling niet? Zet deze betaling dan zelf makkelijk in een categorie.

Stel een budget in

Wilt u in een bepaalde categorie niet te veel uitgeven? Stel dan een budget in voor die categorie. Bedenk bijvoorbeeld hoeveel u deze maand aan kleding wilt besteden.

Geef uw uitgaven een tag

Door uitgaven te taggen, geeft u ze een label. Maak bijvoorbeeld de tag 'Wintersport' aan. Grip zet alle uitgaven met dezelfde tag in een overzichtelijke lijst bij elkaar.

Kies zelf wanneer u start met budgetplannen

Uw salaris komt meestal niet op de eerste dag van de maand. Daar heeft Grip een oplossing voor. Stel zelf in wanneer u wilt beginnen met budgetplannen. Ga naar 'Profiel' en kies een datum.

Zet pushberichten aan

Verwacht u een betaling, maar wilt u niet de hele dag uw betaalrekening in de gaten houden? Stel dan een pushbericht in. En krijg een melding als het bedrag is bij- of afgeschreven.

Gebruik de zoekfunctie

Zoek al uw betalingen bij een bepaalde winkel op. Of alle uitgaven vanaf een bepaald bedrag. Met de zoekfunctie heeft u makkelijk en snel een overzicht van deze betalingen.

Voeg rekeningen van andere banken toe

Bent u klant bij ASN Bank, bunq, ING, Rabobank, RegioBank of SNS? Dan kunt u uw betaalrekening toevoegen aan Grip. Ook als u geen ABN AMRO rekening heeft!
icoon

Al uw rekeningen in 1 overzicht

Meer dan 500.000 gebruikers

Meer dan 4 sterren in de appstores

Krijg weer grip op uw geld

Krijg weer grip op uw geld