Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Grip gaat verder in de ABN AMRO app

We vinden het belangrijk dat u zo goed mogelijk inzicht houdt in uw persoonlijke financiële situatie. Daarom voegen we de belangrijkste functies uit Grip toe aan de ABN AMRO app. Zo kunnen we al onze klanten nog makkelijker en sneller inzicht bieden in hun inkomsten en uitgaven. Bijvoorbeeld één overzicht van al uw abonnementen en vaste lasten en de mogelijkheid om uw abonnement(en) gemakkelijk op te zeggen. Ook kunt u alvast vooruitkijken naar de verwachte uitgaven de komende maand(en).

Om deze functies zo snel mogelijk aan te bieden in de ABN AMRO app, is de Grip app sinds 16 december niet langer meer te gebruiken of te downloaden. 

 

Meer inzicht in uw geldzaken in de ABN AMRO app

De eerste functies 'Voorspellingen' en 'Vaste Lasten' zijn inmiddels voor alle klanten in de ABN AMRO app beschikbaar. We werken hard om onze functionaliteiten verder uit te breiden, maar we hebben hierbij helaas te maken met verschillende afhankelijkheden. Hierdoor kunnen we nog niet precies kunnen zeggen wanneer er meer nieuwe functies in de app beschikbaar komen. In ieder geval streven we ernaar om deze zomer ‘Vaste Lasten’ verder uit te breiden met de mogelijkheid om bepaalde kosten te verbergen. Ook zal het nog mogelijk worden om abonnementen op te zeggen via de ABN AMRO App.

We begrijpen dat inzicht in uw geldzaken juist in deze tijden belangrijk is. Op onze website vindt u daarom meer tips en gratis online tools om grip te krijgen op uw geldzaken. Daarnaast kunt u zich als klant van ABN AMRO aanmelden voor een vrijblijvende afspraak met een budgetcoach. Deze helpt u om financieel gezond te worden door te besparen op uw uitgaven, en door samen op zoek te gaan naar manieren om meer overzicht te krijgen op uw financiën. Maakt u nog geen gebruik van de ABN AMRO app? Lees dan meer over de ABN AMRO app en hoe u deze kunt downloaden. Bent u nog geen klant? Bekijk dan hoe u een bankrekening bij ons opent

Wat betekent dit voor u?

  • U kunt de Grip app niet meer gebruiken of downloaden.
  • Uw account inclusief transactiedata wordt na 15 december verwijderd.

Heeft u vragen?

Lees hieronder over de meest gestelde vragen en antwoorden. Komt u er niet uit?
Neem dan contact op met onze klantenservice.

Meest gestelde vragen

ABN AMRO vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen goed inzicht hebben in hun persoonlijke financiële situatie. Daarom zullen de belangrijkste functies van Grip aan de ABN AMRO app worden toegevoegd. Zo maken we het al onze ABN AMRO klanten makkelijker om vanuit één app de voordelen van Grip te ervaren.

De komende maanden zullen we stap voor stap de belangrijkste functies uit Grip toevoegen aan de ABN AMRO app. De eerste functies 'Voorspellingen' en ‘Vaste Lasten' zijn inmiddels voor alle ABN AMRO-app klanten beschikbaar.

Ook kunnen ABN AMRO-klanten al gebruikmaken van het Maandoverzicht van ABN AMRO. Zet uw inkomsten en uitgaven in de handige pdf, sla deze op en print ‘m uit.

ABN AMRO vindt het belangrijk dat klanten zo goed mogelijk inzicht hebben in hun persoonlijke financiële situatie en daar - als het nodig is - zelf actie op kunnen ondernemen. Daarom zetten we vanaf 2023 relevante functionaliteiten van Grip over naar de ABN AMRO app. Dit proces kost schaarse IT-capaciteit. 
 
Door het beëindigen van Grip, kan ABN AMRO het overzetten van de functionaliteiten versnellen. De eerste functies 'Voorspellingen' en 'Vaste Lasten' zijn inmiddels voor alle klanten in de ABN AMRO app beschikbaar. We werken hard om onze functionaliteiten verder uit te breiden, maar we hebben hierbij helaas te maken met verschillende afhankelijkheden. Hierdoor kunnen we nog niet precies kunnen zeggen wanneer er meer nieuwe functies in de app beschikbaar komen. In ieder geval streven we ernaar om deze zomer ‘Vaste Lasten’ verder uit te breiden met de mogelijkheid om bepaalde kosten te verbergen. Ook zal het nog mogelijk worden om abonnementen op te zeggen via de ABN AMRO App.

Als u geen ABN AMRO klant bent, dan kunt u helaas geen gebruik maken van deze functies in de ABN AMRO app. Op de website 'Wijzer in geldzaken' vindt u een overzicht van huishoudboekjes die lijken op de Grip app. Verder biedt ook de website van het Nibud meer informatie over het krijgen van financieel inzicht.

Wilt u graag de ABN AMRO app gebruiken? Lees dan meer informatie over hoe u een bankrekening kunt openen

Grip is gestopt. U kunt de app niet meer gebruiken of downloaden. 

Na de beëindiging van Grip zal ABN AMRO sommige gegevens bewaren op grond van een wettelijke verplichting, bijvoorbeeld over toestemming die u heeft gegeven of in het geval we een contract voor u hebben opgezegd. Alle andere gegevens worden verwijderd. In onze privacyverklaring leest u meer over hoe we omgaan met uw gegevens. 

Op deze pagina van ABN AMRO leest u over handige tools die u helpen om grip te houden op uw geld. Daarnaast kunt u zich als klant van ABN AMRO aanmelden voor een vrijblijvende afspraak met een budgetcoach. Deze helpt u om financieel gezond te worden door te besparen op uw uitgaven, en door samen op zoek te gaan naar manieren om meer overzicht te krijgen op uw financiën.