Houd grip op uw geld

Met de tips uit de Grip blogs

Boodschappen doen, online shoppen, een hobby of een eventuele verhuizing: alles kost geld. Wilt u graag wat meer overhouden voor belangrijke zaken? In onze blogs laten we zien hoe u grip op uw geld houdt.

Met deze slimme tips houdt u grip op uw geld

Zo houdt u grip op uw uitgaven

Er mag inmiddels steeds meer, maar voor veel mensen is hun financiële situatie nu ingrijpend veranderd. Lees onze tips, want een helder inzicht in uitgaven geeft controle en rust.

Ontdek de handige features van de Grip app

Zo weet u waar uw geld naartoe gaat

Alleen als u weet wat u uitgeeft, kunt u er op besparen. Grip zet al uw uitgaven automatisch in de juiste categorie. U hoeft het alleen nog maar even te checken of alles klopt.

Aan de slag met de Grip app

De gratis Grip app geeft u inzicht in uw uitgaven en helpt om meer grip op uw geld te houden. Maar wist u dat Grip nog veel meer handige functies heeft? Zoals budgetten bijvoorbeeld.

Een budget helpt om te besparen op uitgaven

Ongemerkt geeft u meer uit dan u denkt. Als u dat in de hand wilt houden kunt u in Grip een budget aanmaken. En het handige is dat Grip al een suggestie voor u heeft qua bedrag!

Meer grip op alledaagse uitgaven

Bespaartips voor en op vakantie

Of u nu naar uw favoriete Europese vakantiebestemming gaat of eropuit trekt in eigen land, uw vakantie ziet er dit jaar misschien wat anders uit. Toch kunnen uw vakantie uitgaven hoog oplopen en geeft u vaak meer uit dan u van tevoren had bedacht. Deze tips helpen u voor en tijdens uw vakantie geld te besparen.

Bespaar slim op etentjes met deze handige tips

De restaurants openen langzaam weer hun deuren en we staan weer te popelen om weer een hapje buiten de deur te eten of een terrasje te pakken. Hoe zorgt u ervoor dat u volop kunt genieten zonder dat u na afloop schrikt van de rekening? Wij hebben een paar tips voor u.

Zo geeft u niet te veel uit aan boodschappen

Soms komt u er aan het einde van de maand achter dat u toch best veel hebt besteed. U wilt het graag een beetje in de hand houden. Maar om dat nou elke dag bij te gaan houden kost best veel tijd. Kan dat niet slimmer?

icoon