Jongerengroeirekening

Jongerengroei­rekening

Uw kind de vrijheid, u de controle

creditcard cashback 2021

Nu € 10 zakgeld voor uw kind

Open voor 31 mei 2022 online een rekening voor uw kind. Dan storten we € 10 op de nieuwe rekening: een mooi eerste zakcentje. Bekijk hieronder de actievoorwaarden en open direct de rekening.

Veelgestelde vragen over Jongerengroeirekening

De Jongerengroeirekening is een betaalrekening voor kinderen tussen de 0 en 18 jaar. Deze is opgedeeld in de kinderrekening voor kinderen van 0 tot 11 jaar en de jongerenrekening voor jongeren van 12 tot 18 jaar.
Voor kinderen onder de 18 zijn er 2 rekeningen beschikbaar. Voor kinderen van 0 tot en met 11 jaar is er de kinderrekening. Kinderen van 12 tot 18 jaar kunnen aan de slag met de jongerenrekening.

U heeft de volgende gegevens nodig om een Jongerengroeirekening te openen voor uw kind:

  • Uw ABN AMRO bankrekeningnummer
  • Het burgerservicenummer (BSN) van uw kind. Dit nummer vindt u op het identiteitsbewijs van uw kind
Bekijk hoe u een rekening opent voor uw kind.
U hoeft niks te betalen voor de Jongerengroeirekening. Openen is gratis, er zijn geen maandelijkse betalingen en ook de betaalpas ontvangt u gratis in de brievenbus.
Wat uw kind met de rekening wel en niet mag doen, bepaalt u zelf. Wijzigingen moeten altijd eerst door u goedgekeurd worden. Daarnaast kunt u ook precies zien wat uw kind op de rekening doet. Zo houdt u altijd de controle. Benieuwd hoe u de rekening van uw kind moet instellen? We laten u het graag zien.

Het rekeningnummer van uw kind wordt binnen 5 werkdagen na de aanvraag toegevoegd in de ABN AMRO app en Internet Bankieren. De rekening is nog niet zichtbaar in uw overzicht. Dit kunt u zelf instellen. Bekijk hoe u de rekening toevoegt.