Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Man betaald bij kassa

Nieuwe betaalpas met Mastercard-logo

Wereldwijd betalen met de nieuwe betaalpas

In de loop van 2024 starten we met het uitgeven van nieuwe betaalpassen met het logo van Mastercard: de Debit Mastercard-betaalpas. In winkels over de hele wereld wordt Mastercard geaccepteerd. Met de vernieuwde betaalpas kunt u op meer plekken betalen dan met de betaalpas met het Maestro-logo. U ontvangt de nieuwe Mastercard-betaalpas als uw huidige betaalpas verloopt, of als deze om een andere reden vervangen wordt.

 

Wereldwijd geaccepteerd en eenvoudig online betalen

De nieuwe betaalpas met het Mastercard-logo biedt extra voordelen ten opzichte van uw huidige betaalpas. U kunt met deze nieuwe betaalpas gemakkelijk en veilig wereldwijd betalen bij alle Mastercard-acceptatiepunten en online betalen. Natuurlijk kunt u met de vernieuwde betaalpas ook geld opnemen bij geldautomaten en pinnen (betalen) in winkels.

Een betaalpas met Mastercard-logo, geen creditcard

Het merk Mastercard kent u misschien van de creditcards. De nieuwe betaalpas is geen creditcard, maar een debitcard. Net als met uw huidige betaalpas met het Maestro-logo worden uw betalingen direct afgeschreven van uw betaalrekening. Er is dus geen sprake van een krediet of achteraf betalen.

Maestro overal vervangen door Debit Mastercard

Niet alleen ABN AMRO vervangt de Maestro-passen door Debit Mastercard-betaalpassen. Alle banken in Nederland zullen hun Maestro-betaalpassen op den duur vervangen door de betaalpas met het logo van Mastercard. Het merk Maestro houdt namelijk op te bestaan.

Meer informatie

We starten in de loop van 2024 met uitgeven van de nieuwe betaalpassen. Zodra uw pas wordt vervangen, ontvangt u een brief met uitgebreide informatie over uw vernieuwde betaalpas, en de voordelen die de betaalpas met zich meebrengt.