Beleggingsstrategie 2021: The Future of Food

Bekijk de video van de online uitzending

Heeft u de online uitzending The Future of Food met presentator Roelof Hemmen op 26 januari gemist, of wilt u het nog een keer bekijken? Wij hebben de uitzending voor u opgenomen.

 

Wat ziet u in de video?

Live vanuit de studio in Hilversum namen Judith Sanders (Beleggingsstrateeg) en Piet Schimmel (Senior Equity Thematic Expert) de kijkers mee in trends en ontwikkelingen die actueel zijn in 2021. 

Ze gingen dieper in op wat dit zou kunnen betekenen vanuit een beleggersperspectief. Een van die trends is dat de wereld van de voedselvoorziening en dus de foodsector er fundamenteel anders uit gaat zien door verschuivend consumentengedrag en innovaties. 

Verder namen de sprekers de kijkers ook mee in andere interessante ontwikkelingen die actueel zijn op het gebied van duurzaam beleggen. Wilt u daar meer over weten? Bekijk onze pagina over dat onderwerp.

Zo vindt u de duurzame aandelen en fondsen in ons assortiment

Duurzame aandelen en fondsen kiezen

Bent u op zoek naar duurzame beleggingsproducten? We leggen graag uit hoe u duurzame aandelen en fondsen in uw beleggingsportefeuille opneemt.
Beleggingsstrategie 2021

De grote herstart

Juist nu is het voor beleggers van belang om vooruit te kijken en zich voor te bereiden op de grote herstart. Lees alles over de beleggingsstrategie van ABN AMRO.
Videogesprek met een vermogensspecialist

Breng uw geld in beweging voor een positieve impact

Uw geld hoeft niet stil te blijven staan op uw spaarrekening. Als u ons voor u laat beleggen met een duurzame insteek, heeft uw geld een positieve impact op de wereld.

Webinar Beleggingsstrategie 2021

Kijk de laatste uitzending terug

Heeft u de online uitzending De grote herstart met presentator Roelof Hemmen op 10 december gemist, of wilt u het nog een keer zien? U kunt de uitzending terugkijken.