Naar de navigatie Naar de inhoud

Grip app

Grip op uw geldzaken

Grip op uw geldzaken

Nieuw: Grip app

  • Meer inzicht in uw inkomsten en uitgaven

  • Uw bij- en afschrijvingen in categorieën
  • Eenvoudig budgetten instellen

Grip app

Meer inzicht in uw financiën

Met Grip weet u precies waar u uw geld aan uitgeeft. Koppel uw betaal- en spaarrekeningen van ABN AMRO aan de app en bekijk al uw inkomsten en uitgaven overzichtelijk in categorieën. In de financiële tijdlijn worden de belangrijkste bij- of afschrijvingen uitgelicht en uw uitgaven over verschillende periodes met elkaar vergeleken.

Uw uitgaven in categorieën

Uw bij- en afschrijvingen worden automatisch in categorieën ingedeeld. Handig, want zo ziet u meteen wat er elke maand opgaat aan bijvoorbeeld boodschappen. U kunt uw uitgaven ook zelf indelen en 'tags' toevoegen, om uw uitgaven te markeren. Zo ziet u bijvoorbeeld in één oogopslag wat de totale kosten voor uw vakantie waren.

Grip categorieen
Grip budgetten

Eenvoudig budgetten instellen

Stel een persoonlijk budget in voor uw uitgaven, bijvoorbeeld een maximaal bedrag dat u per maand aan kleding wilt uitgeven. Dreigt u over het budget heen te gaan? Dan krijgt u een berichtje. Zo houdt u grip op uw uitgaven.

Help mee Grip testen

Op dit moment is er alleen een testversie (bèta) van Grip. Dit betekent dat ABN AMRO achter de app staat, maar dat we nog geen zekerheid kunnen geven dat de app vlekkeloos functioneert. Daarom gaan we de app testen met een groep van 10.000 klanten. Op basis van hun feedback bepalen we of we de app verder gaan ontwikkelen en op welke manier.

Wilt u alle feiten op een rij? Lees de kenmerken

Bent u overtuigd?

Meer informatie

Hulp nodig? Bel met onze medewerkers. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.

0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten)

Bedrag onterecht afgeschreven?

Boek een verkeerde incasso terug via de app

U kunt via de app eenvoudig een onterechte incasso terugboeken.

Is er geld van uw rekening afgeschreven waarvoor u geen toestemming heeft gegeven? U kunt een onterechte incasso eenvoudig terugboeken via de Mobiel Bankieren app.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief