Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Online aanvragen

U kunt op onze website een product direct online afsluiten of aanvragen. Het is belangrijk dat u weet hoe het product in elkaar zit. Hieronder ziet u waar u op kunt letten.

 

Lees de productinformatie

Sommige producten hebben extra informatie zoals een Financiële Bijsluiter en/of een Dienstverleningsdocument. Deze vindt u ook bij de productinformatie.

Productinformatie is geen advies

De productinformatie is meestal algemeen en niet afgestemd op uw persoonlijke situatie. Het is dus geen persoonlijk advies. Als wij wel advies geven, dan geven wij dat duidelijk aan. Wilt u inzicht in uw financiële situatie? Bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Zo vraagt u online een product aan

 1. Vul de gevraagde gegevens in

  • Wilt u tijdens het invullen van de gegevens nog iets wijzigen? U kunt makkelijk wisselen van scherm. De gegevens die u heeft ingevuld, blijven bewaard.
  • Wilt u stoppen met uw aanvraag maar heeft u nog niet alles ingevuld? Dan worden de gegevens niet bewaard. 
  • Heeft u alle gegevens ingevuld? Dan kunt u meestal aangeven dat u later verder wilt gaan met uw aanvraag. Uw gegevens worden dan 30 dagen bewaard.
 2. Controleer de gegevens

  • Sluit u een product direct af? U ziet een overzicht van uw aanvraag nadat u alle gegevens heeft ingevuld. Controleer dit overzicht en wijzig gegevens als dat nodig is.
  • Vraagt u een product aan? Ziet u een overeenkomst? Controleer deze dan voordat u akkoord gaat en wijzig gegevens als dat nodig is.
 3. Verzend uw aanvraag

  Klik op 'Verzenden' om het product aan te vragen of af te sluiten. U ontvangt een bevestiging per e-mail. Hierin staat wat u verder kunt verwachten.

 4. Sla de productvoorwaarden op

  In een van de schermen ziet u de productvoorwaarden. U kunt de voorwaarden opslaan of printen.

 

Wilt u het product toch niet?

U kunt de overeenkomst binnen een bepaalde periode :

 • binnen 30 dagen als u een levensverzekering heeft afgesloten
 • binnen 14 dagen voor een ander product

Ontbinden kost niets behalve als in de overeenkomst staat dat dit geld kost. Heeft u een beleggingsproduct afgesloten? Deze kunt u niet ontbinden.

Zo kunt u een overeenkomst ontbinden

In het Nederlands

De overeenkomst is in het Nederlands en naar Nederlands recht behalve als vermeld staat dat dit niet zo is. De communicatie met u is ook in het Nederlands. Als dit anders is, melden wij u dit.

Informatie over ABN AMRO

Lees ook de informatie bij Over ABN AMRO. Daarin vindt u informatie over ons en onze klachten- en geschillenregeling. Wij bieden de producten aan. Als wij alleen bemiddelen voor een product, dan leest u dat bij de productinformatie.