Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

two persons busy moving

Verhuisservice

Geef een deel van je zorgen uit handen

Gefeliciteerd met uw nieuwe woning! Bij een verhuizing moet er veel geregeld worden, ook voor uw verzekeringen. Met onze Verhuisservice zorgen we samen dat uw verzekeringen ook in uw nieuwe huis geregeld zijn. En met onze handige checklist zet u alle stappen die u moet zetten voor uw woonverzekering(en).

ABN AMRO

Uw verzekeringen zorgeloos verhuisd met de Verhuisservice

Samen nemen we uw woonverzekeringen onder de loep en passen meteen aan wat er aangepast moet worden. Wilt u snel een persoonlijk videogesprek met een adviseur, zonder afspraak? Klik dan op 'Start Direct Beeldbankieren'. Zodra er een medewerker beschikbaar is, kan het gesprek starten. Direct Beeldbankieren kan van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur.

Wilt u liever een afspraak maken om uw verzekeringen door te nemen? Klik dan op 'Plan een afspraak'.

Download onze verhuis checklist

Is een afspraak met een adviseur niet nodig, maar wilt u wel zeker weten dat u uw verzekeringen goed meeverhuist? We hebben een handige checklist voor u gemaakt, zodat u zeker weet dat u ook in uw nieuwe woning goed verzekerd bent.

Uw adres aanpassen voor uw inboedelverzekering

Als u verhuist, wilt u natuurlijk dat uw inboedel goed verzekerd blijft. Daarom is het belangrijk dat u uw nieuwe adres goed aan ons doorgeeft. In deze video ziet u hoe u dat doet.

  1. Postadres aanpassen
  2. Risicoadres aanpassen

 

Ook belangrijk om te weten

Opstalverzekering

Als u een woning koopt, bent u vaak verplicht om een opstalverzekering af te sluiten. Heeft u al een opstalverzekering bij ABN AMRO, dan kunt u deze helaas niet meeverhuizen. Dat komt omdat er vaak enige tijd zit tussen de aankoop van uw nieuwe woning en de overdracht van uw oude woning. In die tussentijd moeten beide adressen verzekerd zijn.

Sluit daarom altijd een nieuwe opstalverzekering af voor uw nieuwe woning. En vergeet niet om uw oude verzekering op te zeggen.

Overige verzekeringen

Heeft u ook nog andere verzekeringen bij ABN AMRO? Goed nieuws, uw nieuwe adres wordt automatisch aangepast als u uw nieuwe adres aan ons doorgeeft via Internet Bankieren. Hier hoeft u verder niets voor te doen. Voor uw autoverzekering kan uw premie veranderen na uw verhuizing. U krijgt hierover automatisch bericht van ons.