Daarom bij ABN AMRO

Ruim verzekerd zonder te veel te betalen

De verzekeringen van ABN AMRO zijn perfect op elkaar afgestemd. Zo heeft u de juiste dekking, zonder dubbel verzekerd te zijn. Dat scheelt niet alleen kosten, maar ook zorgen.

avp

Schade melden

Met onze persoonlijke schadeservice nemen we u een hoop gedoe uit handen. En dat blijkt, want klanten waarderen onze schadeservice met een 8,0 (Klanttevredenheidsonderzoek 2018 door Klantcontact Monitor B.V.).
icoon

Alles onder één dak

Als u verzekert via ABN AMRO heeft u één aanspreekpunt voor uw bank- en verzekeringszaken. Ook heeft u alle belangrijke informatie op één plek. Wel zo overzichtelijk.
pr-ok

De betrouwbaarheid van een bank

Bij ABN AMRO krijgt u ook voor uw verzekeringen de betrouwbaarheid van een bank. Dat voelt veilig en vertrouwd. Precies wat u wilt van een verzekering.

Hulpdienst voor noodsituaties

Noodsituatie? Met een verzekering van ABN AMRO staat de 24/7 hulpdienst altijd voor u klaar. In binnen- én buitenland. Sla het noodnummer +31 26 400 23 45 alvast op in uw telefoon.
icoon
pakketkorting

Bouw pakketkorting op

U bouwt pakketkorting op wanneer u 3 of meer schadeverzekeringen afsluit via ABN AMRO. Hoe meer schadeverzekeringen, hoe meer korting. De korting kan oplopen tot wel 5%.