Naar de navigatie Naar de inhoud

Rechtsbijstandverzekering op reis

Juridische hulp bij conflicten op vakantie

Onze reisverzekeringen zijn al behoorlijk compleet, maar in sommige gevallen heeft u juridische hulp of advies nodig tijdens uw vakantie. Met onze Rechtsbijstandverzekering kunt u snel weer verder genieten van uw vakantie en voorkomt u langslepende procedures achteraf. We vertellen u graag meer over het gemak en de noodzaak van een Rechtsbijstandverzekering op reis.

 

Bent u betrokken bij een auto-ongeval

Uw autoverzekering dekt de kosten bij schade, de rechtsbijstandsverzekering biedt u rechtshulp bij juridische geschillen achteraf. U krijgt bij de afwikkeling van een auto-ongeval in het buitenland te maken met andere wetgeving dan de Nederlandse. Uw rechtsbijstandverzekeraar is bekend met het recht dat geldt in andere landen.

Geschil met uw reisorganisatie

Bijvoorbeeld, als uw vakantieverblijf ontzettend tegenvalt en uw reisagent u niet verder helpt. Of als u op een andere manier een conflict heeft met de reisorganisatie. Dan is het een prettig idee dat u ook ver van huis over juridische hulp beschikt.

 

Uw juridische adviseurs zitten voor u klaar

U kunt altijd contact opnemen met de juridisch adviseurs van ARAG via 033 - 43 42 470. Buiten kantoortijden wordt het gesprek doorgezet naar de alarmcentrale. Deze neemt, als het nodig is, contact op met medewerkers van ARAG die dienst hebben.

Inboedelverzekering

Nooit te laag verzekerd

Iedereen is goed verzekerd met de Inboedelverzekering

  • Bij schade door brand, diefstal en storm
  • 24/7 schadehulp
  • Eerste jaar 20% hypotheekkorting